Android 12-re frissülnek a Redmi Note 10, a Note 10 Pro és a Mi 11 Lite készülékek

0

Örülhetnek a Redmi Note 10, a Note 10 Pro, illetve a Xiaomi Mi 11 Lite tulajdonosok, mert amennyiben ezen készülékek globális változatát birtokolják, hamarosan megkaphatják az Android 12 alapokra épülő MIUI 13 rendszert. A frissítés első körben azok számára érhető el, akik beléptek a béta programba, de állítólag már jól működik a szoftver, és hamarosan jöhet a kész, stabil kiadás.

A telefonokra érkező MIUI 13 alapjait az Android 12 operációs rendszer szolgáltatja, a szoftver magában foglalja a megújult külsejű Vezérlőközpontot, részét képezik a januári biztonsági foltok, illetve olyan javítások és fejlesztések, amelyek az interfész általános gördülékenységét igyekeznek fokozni. Az boldogságunk azonban még nem lehet teljes, mert a béta változatból hiányoznak bizonyos Android 12 biztonsági funkciók, amelyek majd benne lesznek a végleges verzióban, és egyelőre a Mi Sans betűtípus sem képezi részét a szoftvernek.

A globálisan elérhető MIUI 13 végleges kiadása elvileg hamarosan követni fogja ezt a béta verziót, és telepíthető lesz a már említett Redmi Note 10, Note 10 Pro és Xiaomi Mi 11 Lite készülékekre. Hogy erre mikor kerülhet sor, azt még hivatalosan nem jelentették be, de a szóbeszédek szerint a Xiaomi a Redmi Note 11 széria nemzetközi bevezetésével egy időben tervezi kiadni a MIUI 13 globális változatát.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid