Android 13-ra frissül a Sony Xperia 10 IV

0

Újabb Sony okostelefon frissül Android 13 operációs rendszerre, most az Xperia 10 IV-en van a sor, hogy részesüljön a legújabb funkciókban. A készülék egyelőre csak a délkelet-ázsiai piacokon kapta meg a frissítést, de nem kell aggódni, mert hamarosan további régiókban is hozzáférhetővé válik majd.

A Sony készüléke a 65.1.A.4.8 buildszámot viselő Android 13 frissítést kapja, mégpedig OTA jelleggel, vagyis az új rendszer közvetlenül a mobilra érkezik. A telepítést követően az okostelefon megkapja a 2022 decemberére érvényes biztonsági foltot is, ennél ugyan van frissebb, de ne legyünk telhetetlenek.

A szokásos Android 13 jóságok válnak az installációt követően elérhetővé, több téma, testreszabási lehetőség, digitális jóléttel és adatvédelemmel kapcsolatos újítás, fejlettebb engedélyek és sok más további hasznos opció áll majd a felhasználó rendelkezésére. Érdemes frissíteni a Sony Xperia 10 IV-et, mert a tavaly debütált okostelefon még most is megállja a helyét.

A középkategóriás mobil kompakt, 6 colos, Full HD+ felbontású OLED kijelzővel, Snapdragon 695 lapkakészlettel, 5G modemmel, tripla kamerás képrögzítő rendszerrel és egy egészen méretes, 5000 mAh-s teleppel van felszerelve, amelyet 21 wattos adapterekkel lehet táplálni. A frissítés tehát még nem jutott el hozzánk, de biztosra vehető, hogy az elkövetkezendő hetekben mi is sorra kerülünk.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid