A Lenovo új telefonja érheti el először a 600 ezer pontos határt az AnTuTuban

0

Már egy ideje lehetett hallani arról különböző szóbeszédeket, hogy a Lenovo hamarosan belép a gamer okostelefonok piacára, de eddig nem igazán voltak szilárd bizonyítékai ennek a pletykának. Most azonban maga a gyártó erősítette meg az előzetes híreszteléseket, és közzétett két kedvcsináló plakátot, amelyeken egy olyan okostelefont promóznak, ami összesen 600 ezer pontot gurított a népszerű szintetikus benchmark alkalmazásban, az AnTuTuban. 

Ha esetleg nem lenne egyértelmű, miért olyan durva a fenti pontszám, már amennyiben ez a bzonyos Lenovo telefon valóban elért ennyit, akkor megsúgjuk, ez egy új rekord lenne, mert ilyen derék eredményt eddig még semmilyen okostelefon nem gurított a szintetikus teszt futtatása közben. Szinte nyilvánvaló, hogy ez nem egy hagyományos zászlóshajó készülék, mivel a hangulatot fokozó plakáton a “Game On” mottó látható.

Magyarán szólva egy olyan prémium, Android operációs rendszert futtató telefonra számítunk, ami azon túlmenően, hogy a legerősebb hardvert rejti a belsejében, számos szoftveres és egyéb optimalizációval, teljesítménynövelő lehetőséggel debütál majd.

A hardver nem is lehet kérdéses, mivel a gyártó nem rejtette véka alá, hogy a rejtélyes mobil lelke Qualcomm Snapdragon 865 lesz, mégpedig egy olyan variáns, amiben 5G modem is helyet foglal. Szinte biztos, hogy a készülék a Lenovo Legion brand égisze alatt fog megjelenni, ez a márka a gyártó játékra kiélezett termékeit foglalja magában, hasonlóan a tajvani Asus ROG brandjéhez, amely a rengeteg játékra fejlesztett PC-s masina mellett már néhány telefonnal is megörvendeztetett bennünket.

Örülnétek egy Lenovo gamer telefonnak, vagy ez is kimeríti a “minek az, hülyeség” kategóriát? Írjatok meg nekünk kommentben!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid