Április 3-án jön a Snapdragon 7+ Gen 2-vel szerelt Realme GT Neo 5 SE

0

Jó eséllyel a Snapdragon 7+ Gen 2 lesz a középkategóriás lapkakészletek következő koronázatlan királya. Az első mobil, amelyet ez a chipset hajt, a Redmi Note 12 Turbo, de a Realme készüléke sem fog sokkal lemaradni tőle. Az okostelefon neve Realme GT Neo 5 SE lesz, és április 3-án fogják leleplezni.

A márka hivatalosan is megerősítette, hogy április 3-án fogják bemutatni a Realme GT Neo 5 SE-t egy kínai eseményen, helyi idő szerint délután 2 órakor. A bejelentéssel együtt egy rövid videó is érkezett, amelyen jól látni a mobil tripla kamerás képrögzítő rendszerét, viszont a téglalap alakú RGB LED világítás nem lesz a hátoldalon, pedig az sokat dobott az alapmodell, a GT Neo 5 dizájnján.

Egy másik kedvcsinálóból az is kiderül, hogy a készülék 8,95 mm-es keresztmetszettel, valamint 193,1 grammos tömeggel rendelkezik majd, vagyis nagyjából 6 grammal lesz könnyebb az alap GT Neo 5-nél.

A brand azt is megerősítette, hogy a GT Neo 5 SE belsejében a nemrég bejelentett Snapdragon 7+ Gen 2 lapkakészlet zakatol majd.

A többi jellemzőt egyelőre még nem hozták nyilvánosságra, legalábbis hivatalosan nem. Nemrégiben azonban feltűnt egy mobil az AnTuTu adatbázisában az RMX3700 modellszámmal, egyesek szerint a kód a Realme GT Neo 5 SE-t takarja.

A benchmark alkalmazásban a mobil a már említett Snapdragon 7+ Gen 2 chjippel, 16 GB LPDDR5 RAM-mal, 1 TB háttértárral, valamint Android 13 operációs rendszerrel jelent meg. Az app azt is kijelezte, hogy a telefon kijelzője 120 Hz-es, de a képátlót vagy a panel típusát, felbontását nem tette közzé.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid