Az 5GB RAM-mal szerelt HTC Volantis lehet az első Android Silver tablet!

0

Brutális táblagéppel készül a HTC, legalábbis ez derük ki az @evleaks által kiszivárogtatott hírekből. A készüléket korábban az új Nexus tabletként emlegették, de most úgy néz ki, hogy ez lesz az Android Silver program első tagja.

Frissítés: A híreket később cáfolták, tehát valószínűleg nincs valóságalapjuk.

A 8.9 colos tablet tesztverziója jelenleg 1680×1050 pixeles felbontással rendelkezik, de a végső modell 2560×1600 képponttal jöhet. A készülék lelkét a 64-bites Tegra K1-es processzor adhatja majd, ami jelenleg a legerősebb hardver a kategóriájában.  Szóba került a Snapdragon 810-es chipset is, de ennek a megjelenése csak 2015-re várható. A jelenlegi információk szerint 5GB RAM-mal szerelik majd a készüléket, de ez később még változhat. Mindenesetre a 64-bites processzorok már 4GB-nál több memóriát is támogatnak, tehát ez a korlát megszűnik. A belső tárhely 64 GB lehet majd.

HTC-1-M8-back-logo

A jelenlegi példány 5 megapixeles kamerával rendelkezik, ami 8 megapixelre nőhet majd később. Megemlítésre került még a Boomsound hangszóró, amit már több HTC készülékben is láthattunk. A táblagép kinézetéről egyelőre csak annyit tudunk, hogy alumínium unibody házzal jön. Korábban készült egy renderelt kép (fent), de valószínűleg nem pont így fog kinézni a HTC Volantis.

@evleaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid