Az LG G4c lesz a G4 kisebb és olcsóbb változata

0

Egy holland kiskereskedő honlapján korábban már felbukkant egy készülék, amelyről mindenki úgy feltételezte, hogy az LG idei zászlóshajójának kompakt változata lesz, most azonban a legfontosabb részletekre is fény derült az újdonsággal kapcsolatban. Bár a G4c messze nem lesz egy fenevad, a kisebb kijelzőre és mérsékeltebb árcédulára vágyóknak egészen jó opció lehet.

A napokban szintén egy európai, ezúttal német telefonkereskedés internetes oldalán tűnt fel a szóban forgó LG mobil. Elég sok adatot közzétettek a készülékről, de mivel a dél-koreai vállalat irányából még nem érkezett hivatalos megerősítés, teljes mértékben nem lehetünk biztosak még a mobil létezésében sem.

Első kép az LG G4c-ről

Első kép az LG G4c-ről

Ha viszont az információk helytállóak, akkor egy 300 euró körüli összegért a miénk lehet majd az LG G4c. Ezért az cserébe természetesen nem zászlóshajót kapunk: 5 hüvelykes, HD felbontású kijelző, négymagos Qualcomm Snapdragon 410 SoC, 1 GB RAM, 8 GB bővíthető belső tárhely, 2450 mAh-s akkumulátor, 8 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamera jellemzi majd az LG telefonját.

Szoftveresen abszolút naprakész lesz a készülék, mivel Android 5.0-t futtat majd, a gyártó saját, UX 4.0 felhasználói felületével, ami a G4-en debütált. Az LG hivatalos bejelentése egyelőre még várat magára, ha az megtörtént, valószínűleg a G4c értékesítése is megindul.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid