Az ötkamerás Honor Magic 3 a brand vezetőjének kezében tűnt fel

0

Amennyiben minden a tervek szerint halad, a Honor Magic 3 augusztus 12-én debütál, de hogy a lelkesedés addig se lankadjon, a brand vezetője, George Zhao megmutatta a készüléket, egyúttal részlegesen felfedve annak kamerakiépítését. A márka vezérigazgatója részletezte, hogy milyen mesterséges intelligenciával kapcsolatos képességekre számíthatunk a csúcskategóriás készüléktől, amely az első lehet Qualcomm Snapdragon 888+ lapkakészlettel a belsejében.

Egyelőre bőven hagy teret a képzeletnek az a tok, amelyben a telefont George Zhao, a Honor vezére a kezébe vette, de azt így is jól látni, hogy összesen 5 képrögzítő egységből állhat majd a hátlapi kamerakészlet.

Periszkópos kamerára a kép alapján nem érdemes számítani, de láthatunk egy mikrofont az audiozoom funkciókhoz, egy dupla LED villanót alul, illetve egy másikat a felső részen.

A Honor Magic 3 eredetileg egy 5 perces videóban tűnt fel, amelyet a kínai márka a Weibón publikált. A videóban egy híres Go játékos, Nie Weiping, valamint az egykori sajtós, Zhang Quenling faggatja a Honor első emberét a prémium okostelefon képességeiről. A készülék által kínált érdekességek egyike a csendesebb csengőhang lesz, amely akkor aktiválódik, ha a felhasználó éppen a képernyőt nézi.

A Honor Magic 3 kamerarendszeréről annyit lehet sejteni, hogy az 50 megapixeles fő szenzor mellé nem kevesebb, mint három 64 megapixeles kamera, valamint egy ToF érzékelő vagy egy 2 megapixeles mélységszenzor társulhat be. Az okostelefon másik különleges erénye az lesz, hogy elsőként kerül a belsejébe az idei Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlet frissített verziója, a Snapdragon 888+.

Forrás: SparrowNews via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid