Az új HTC One-nak is lesz mini változata

1

Semmi meglepetést nem okozott a hír, hogy az új HTC One (M8) csúcskészüléknek is kiadják a mini változatát. Ez már egy bevett szokás elég sok gyártónál, és úgy néz ki, hogy meg is éri nekik, mivel az aktuális csúcsmodell bejáratott nevével el tudnak adni lebutított készülékeket is.

Az új HTC One mini a nagy testvér kinézetét örökli majd teljes mértékben, tehát valószínűleg nem lesz csúnya. A kijelző mérete 5-ről 4.5 colra csökken, a felbontás pedig valószínűleg 1080p-ről 720p-re. Ez egyébként eddig megegyezik a Galaxy S5 mini-vel, és a processzorral is ugyan ez a helyzet, azaz egy négymagos 1.4GHz-es Snapdragon 400-at kapunk itt is. A RAM mennyisége 1GB, a belső tárhely pedig 16GB lesz, és kapunk memóriakártya bővítési lehetőséget is, ami nagyon jó hír.

HTC-One-M8_PerLandscape_GunMetal

A kameráról még nem tudunk sokat, de lehetséges, hogy ejtik a dupla hátsó kamerát a mini változatból, és egy egyszerűbb kerül bele. Összességében tehát nincs semmi extra a készülékben, hasonlóan a Samsung és az LG “mini” készülékeihez. Eddig egyedül a Sony tudott nagyot alkotni ezen a téren az Xperia Z1 Compact-tal, ami ugyanolyan csúcskategóriás hardvert kapott mint a nagyobb testvére.

Androidandme

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid