Beelink GTR mini PC AMD Ryzen 7 3750H processzorral akcióban az Amazonon

0

Megjelent a Beelink GTR mini számítógép új verziója, amiben már AMD Ryzen 7 3750H processzor dolgozik Radeon RX Vega 10 grafikus kártyával, Windows 10-zel és számos csatlakozóval, amiknek köszönhetően akár 4 db kijelző is ráköthető egyszerre!

A Beelink GTR-t az Amazon több országban is akciózza, de a lényeg, hogy szállítanak hozzánk, és mivel EU raktárról jön, így nem kell aggódni az extra költségek miatt. Az oldalakat érdemes lefordítattatni a böngészővel, ha nem igazodsz el rajtuk. Egyébként lehet rendelni a Beelink hivatalos oldaláról is (itt az ár dollárban fog megjelenni euró helyett, ez ne tévesszen meg).

A rendelésnél figyelj rá, hogy a megfelelő verzió legyen kiválasztva.

Beelink GTR rövid bemutató

A Beelink GTR egy komplett mini PC, az alap változatban 8 GB RAM és 256 GB SSD tárhely van, de létezik 16+512 GB-os kiszerelés is, illetve utólag is van lehetőség a bővítésre, módosításra.

Az egész ház mindössze durván 17 x 12 x 4 cm-es, és magnézium ötvözetből készült, a belsejében pedig egy 4 magos, 8 szálas AMD Ryzen 7 3750H processzort találunk integrált Radeon RX Vega 10 grafikus kártyával. Nyilván nem a gamer kategóriában indul a gép, de még komolyabb otthoni, irodai és multimédiás feladatokra is tökéletesen elég lehet.

Csatlakozók terén nincs hiány, kapunk 6 darab USB 3.0 portot, 2 LAN portot, 2 HDMI-t, egy DisplayPortot, de van 3.5-es jack, Type-C csatlakozó és duál mikrofon is. Vezeték nélküli megoldásokból adott a WiFi 6 (802.11ax) és a Bluetooth 5.1. Az egyik érdekes extra pedig a készülék tetején található ujjlenyomat-olvasó, amivel az adataink biztonságáról gondoskodhatunk.

Linkek és kuponok újra:

Forrás: Beelink

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid