Európában forgalmazzák majd a szuperolcsó Motorola Moto E20-at

0

Az okostelefonokkal iránt szerényebb igényeket támasztó felhasználók számára lehet egy remek választás a Motorola által frissen leleplezett Moto E20, ami forgalomba kerülésekor egyike lesz a piacon lévő legolcsóbb mobiloknak. A belépőszintű készülék ráadásul nem a világ valamely eldugott helyén kerül forgalomba, hanem nálunk, Európában, ezért mindenképpen érdemes vele megismerkedni röviden.

A Motorola Moto E20 6,5 hüvelykes képernyővel rendelkezik, amelynek felső részén egy apró kivágás ad otthont az előlapi kamerának. A panel LCD, a felbontás pedig HD+, ami a vételár ismeretében teljesen megbocsátható. A készülék teljesen jól használható lesz alkalmi fotózásra, amelyre egy hátlapi 13 megapixeles elsődleges, illetve egy 2 megapixeles segédmodult vehetünk igénybe. Az előlapi kamera segítségével pedig 5 megapixeles fotókat tudunk készíteni.

A Moto E20 belsejében egy Unisoc lapkakészlet teljesít szolgálatot, 2 GB RAM, valamint 32 GB bővíthető háttértár mellett. Egy ilyen vason a hagyományos Android már nem feltétlenül működik zökkenőmentesen, épp ezért döntött úgy a gyártó, hogy a szoftveres ökoszisztéma szerepét a kifejezetten gyengébb készülékekre fejlesztett Android 11 Go-ra bízza. A Motorola teljes rendszerfrissítéseket nem, viszont két évig tartó biztonsági támogatást ígér a készülék mellé.

Az újdonság hardveres komponensei egy 4000 mAh kapacitású akkumulátorból nyerik a működéshez szükséges energiát, a telepet egy akár 10 wattos adapterrel is táplálhatjuk, mégpedig USB-C csatlakozón keresztül. Kis érdekesség még, hogy a készülék külsejét IP52 minősítésnek megfelelő védelemmel látták el, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódni pár csepp eső miatt

Ha minden jól megy, a Motorola Moto E20 októberben kerül a boltok polcaira, és Európa-szerte kapható lesz. A készülék 100 eurós, vagyis megközelítőleg 35 ezer forintos áron jelenik meg, és kétféle színben választhatjuk majd: kékben és szürkében.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid