Továbbra is a Huawei mobiljai a legerősebbek

0

Újabb hónap, újabb AnTuTu összesítés a leggyorsabb készülékekkel. A népszerű benchmark alkalmazás ezúttal is külön listázta a prémium és a középkategóriás okostelefonokat, amelyek rangsorában érdekes módon nem igazán történtek nagy változások, nagyjából ugyanazok a mobilok vannak toppon, mint egy hónappal korábban.

A zászlóshajó kategóriában futó okostelefonok listáján továbbra is a Mate 40 Pro+, illetve a Mate 40 Pro vezet, köszönhetően a belsejükben zakatoló, házon belül fejlesztett, 5 nm-es Kirin 9000 lapkakészletnek, amelynek majd csak a Snapdragon 888 processzorral rendelkező androidos készülékek lehetnek méltó kihívói, mihelyt megérkeznek.

A harmadik helyen jelenleg a Xiaomi Mi 10 Ultra található, amelynek összesített átlaga javult némileg az elmúlt hónap eredményeihez képest, így felülmúlta a Redmi K30S Extreme Edition és a Vivo X50 Pro+ készülékeket. Most a negyedik és az ötödik helyet a Vivo almárkája, az IQOO birtokolja, mégpedig az IQOO 5 nevű telefonnal és annak Pro változatával. Az Asus ROG Phone 3 különös módon hátrébb szorult a listán, jelenleg a kilencedik helyen találjuk.

A középkategóriás összesítésben szintén hasonló a helyzet, mint előző hónapban, az aranyérmet ezúttal is a Redmi 10X 5G viheti el, míg ehhez képest a drágább testvére, vagyis a 10X Pro 5G csupán a harmadik helyet tudta megszerezni. Az új szereplő a listán a Huawei Nova 7 Pro, amelyet a Redmi mobilja után Kirin 985, illetve Kirin 820 lapkával szerelt okostelefonok követnek.

A kilencedik helyen egy Qualcomm Snapdragon 768G chipsettel szerelt telefont találunk, míg az utolsón egy MediaTek lapkás ajánlatot, akárcsak az elsőn. Jelen pillanatban kijelenthető, hogy a legjobban teljesítő középkategóriás lapkakészlet nem más, mint a Dimensity 820, ami annak a MediaTeknek a fejlesztése, amelyet nem is olyan rég – és bizonyos körökben talán még ma is – általános lesajnálás övez(ett).

Használjátok valamelyik készüléket bármelyik listáról? Egyetértetek az itt látható eredményekkel? Írjátok meg nekünk kommentben!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid