Belépőszintű LG mobil érkezett méretes aksival

0

Az LG nemrégiben minden különösebb felhajtás nélkül bemutatott egy belépőszintű okostelefont, ami az X5 (2018) nevet kapta a keresztségben. A mobil egyik legfőbb vonzereje a méretes akkumulátorában rejlik, de azért akad itt más érdekesség is. Az árával viszont eléggé túllőttek…

A telefon lelke egy nyolcmagos processzor, órajelét 1.5 GHz-ben határozták meg az ázsiai mérnökök, de hogy nevet is adjunk a gyereknek, a Mediatek MT6750 lapkájáról van szó. Az 5.5 colos megjelenítő HD felbontása bár nem hangzik valami acélosnak, mégis jótékony hatással lehet az üzemidőre. A RAM 2 GB-os, míg a belső tárhely 32 GB és bővíthető. A hátlapon egy 13 megapixeles kamera található, ebben az esetben csupán egyetlen szenzorral. Az előlapon a képrögzítési feladatokat egy 5 megapixeles konstrukció végzi.

A 154.7 x 78.1 x 8.9 mm-es dimenziókkal rendelkező okostelefon mérlegre helyezve 171 grammot nyom. Ezek a méretek egy 4500 mAh kapacitású akkumulátort is magukba foglalnak, ami már csak azért is remek, mert sokszor zászlóshajók belsejében nincs ekkora telep.

A készülék LG Pay támogatással érkezik

A mobilon Android 8.0 Oreo rendszer fut, már a legelső bekapcsolás után. A telefon hátoldalán biometrikus szenzor is található, így lehetőségünk van ujjlenyomattal is feloldani a készüléket. Az LG X5 (2018) kék árnyalatban kapható, egyelőre csak a vállalat hazájában, ahol helyi valutából átszámítva körülbelül 330 dollár kérnek el a telefonért.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid