Egy dologban biztosan lekörözi az iPhone X-et a nyáron érkező Meizu csúcsmobil

0

A kínai Meizu alapítója a minap megosztott néhány érdekes információt a hamarosan érkező Meizu 16, valamint 16 Plus készülékekről. Jack Wong maga személyesen fedte fel, hogy a gyártó két új zászlóshajója augusztusban fog debütálni, és az egyikük belsejében Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet fog dolgozni. Az ázsiai manufaktúra alapítója ezeken felül most további érdekességeket leplezett le a nagyérdemű előtt.

Persze akár úgy is mondhatnánk, hogy leleplezés helyett sokkal inkább megerősített két mérvadó jellemzőt, amellyel a Meizu 16 duó tagjai rendelkezni fognak. A vállalat vezérigazgatója a hivatalos kínai fórumon tette közzé, hogy a készülékeknek nagyobb képernyő/előlap aránya lesz, mint a Xiaomi Mi 8-nak vagy az Apple iPhone X-nek.

Csak egy koncepció

Az említett telefonoknak a képernyője 84 százalékban foglalja el a frontoldalt, így a Meizu mobiljának elég egy 85 százalékos arányt összehoznia az ígéret teljesítéséhez, de ennél akár nagyobb is lehet az érték. A Vivo és az Oppo jelenlegi fejlesztései miatt mondjuk ettől nemigen fogunk különösebben elájulni, de azért még így is irtó klassz lesz.

A másik hivatalosan felfedett érdekesség az, hogy a Meizu 16 képernyőjébe biometrikus szenzort fognak szerelni, aminek a segítségével bármikor feloldhatjuk a megjelenítőt az ujjlenyomatunk használatával. A kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó még egyáltalán nem számít egy túlzottan elterjedt technológiának, a használata viszont fölöttébb kényelmes, így mindenképpen örömhírként kezelhetjük Jack Wong szavait. A dologban annyi keserűség lehet, hogy emiatt egy picit drágábban adhatják az új Meizu zászlóshajót.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid