Bemutató videón a feltekerhető kijelzős Oppo mobil

0

A kínai gyártó tavaly novemberben jelentette be új koncepciótelefonját, az Oppo X 2021-et, ami a feltekerhető kijelzője révén képes oldalirányba megnyúlni, így egy pillanat alatt tabletté alakul szükség esetén. Első körben csak renderelt képeket láthattunk a készülékről, most viszont érkezett egy egész részletes bemutató videó is!

Az alábbi videó egy francia YouTube-csatornán bukkant fel, és ennek köszönhetően végre minden oldalról és szögből megcsodálhatjuk az Oppo futurisztikus készülékét. Fontos tudnivaló, hogy egyelőre csak egy koncepció/prototípus telefonról van szó, ami ilyen formában valószínűleg nem fog piacra kerülni, de minden bizonnyal készül belőle egy olyan variáns is, amit meg lehet majd vásárolni. Ez akár már idén megvalósulhat.

1 percnél kezdődik az Oppo X 2021 bemutatása: 

A különleges “mobil” egy nagyméretű OLED kijelzőt használ, ami 6,7 colról 7,4 colra képes “megnyúlni”, amit egy szétcsúszó mechanizmus biztosít. Az egész motorikusan működik, vagyis magától tud az eszköz váltani a különböző méretek között.

Ez a fajta megoldás orvosolja az eddigi hajlítható telefonok legnagyobb problémáját, a kijelző gyűrődését, ami sokak számára zavaró lehet, ráadásul nem kizárt, hogy ez a kivitel tartósabbnak is bizonyul majd.

Neked hogy tetszik ez a megoldás? Használnál ilyen telefont?

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid