Hivatalos poszteren a Redmi K40 kamerái

0

Ha minden jól megy, akkor február 25-én mutathatják be hivatalosan a Redmi K40 szériát. Hogy a várakozás addig is izgalommal teljen, a Xiaomi zászlaja alatt hódító brand közzétett egy hivatalos posztert, amelyen az alapmodell kameráit tekinthetjük meg. A megfizethető prémium kategória következő bajnokának ígérkező készülék hátoldalán összesen három képrögzítő egység virít vertikálisan pozícionálva.

A poszter szövege szerint ez egy mesterséges intelligenciával támogatott tripla kamerakészlet. A képen két nagyobb érzékelőt látni, kettejük között pedig apróbb lyukak vannak, az egyik nyilván egy kamera optika, de a másikról ötletünk sincs, hogy milyen célt szolgál. A lényeg igazából az, hogy a hivatalos forrásból származó kedvcsináló kép megerősíti azokat a korábbi értesüléseket, amelyek három hátlapi kameramodult jósoltak a Redmi K40-nek.

A brand munkatársai azt is konfirmálták, hogy a készülék(ek) burkolata alatt az idei év processzoros nagyágyúja, a Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlet végzi majd a számításokat. Egy másik szivárogtatás szerint a csúcskategóriás lapka a Pro variáns kiváltsága lesz, míg az alapmodell belsejében Snapdragon 870 húzhatja majd az igát. Emiatt nagyon bánkódni nem érdemes, mert a tavalyi Snapdragon 865 frissített változatában még bőven lesz kakaó nem csak az idei, de az elkövetkezendő évekre is. A kínai telekommunikációs hivatal, vagyis a TENAA jóvoltából még az is kiderült, hogy az akkumulátor kapacitása 4500 mAh lesz, és a mobilok Android 11 operációs rendszer futtatnak majd.

Ugyanez a TENAA dokumentáció fedte fel azt is, hogy a K40 mobilok előlapjára sík AMOLED kijelzőt szerelnek, amely mögött ujjlenyomat-olvasó szenzor rejtőzik majd, a felső káva alatt középre igazítva pedig megtaláljuk a szelfikamerát. Bizonyos feltételezések szerint a bemutatón egy harmadik készülék is megjelenhet, ami a Redmi K40S névre hallgathat, ám a nevén kívül egyelőre nincs semmilyen információnk az okostelefonról.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid