Bemutatták az LG K7-et és K10-et

0

Az LG bemutatta új okostelefon szériáját, mely a “K” betű alatt egyesíti majd a megfizethető, ám prémium tulajdonságokkal is rendelkező készülékeket. A sorozat az “L” család folytatásának tekinthető, és jelen pillanatban két mobil tartozik ide, a K7 és a K10. 

A K10-zel kezdjük az ismertetőt! A telefonnak 5.3 colos HD felbontású kijelzője van, 2300 mAh-s akkumulátora, és Android 5.1-es rendszert bootol. A háromféle színben – fehér, indigókék és arany – kapható okostelefonnak lesz LTE képes és 3G-s verziója is. Hogy kinek melyik változat kerülhet a kezébe, az csupán attól függ, mely országban vásárolja meg a K10-et. Az LTE modemmel szerelt variáns 13 megapixeles hátlapi kamerát kap, míg a 3G képes verzió egy 8 megapixeles elsődleges szenzorral rendelkezik. Az előlapra egy 8 vagy 5 megapixeles kamera kerülhet, szintén kiépítéstől függően.

LG K10

A rendszermemória mérete is különbözik, létezik 1, 1.5 és 2 GB RAM-mal ellátott változat, de a belső tárhely is lehet 8 vagy 16 GB-os. Az LG, hogy még átláthatatlanabbá tegye a helyzetet, négy különböző lapkával kínálja termékét, az LTE képes K10 belsejében lehet 1.2 GHz-re vagy 1.3 GHz-re skálázott négymagos, vagy 1.14 GHz-re állított nyolcmagos chipset, a 3G modemmel ellátott változatban pedig egy 1.3 GHz-en ketyegő SoC található.

A korábban már kiszivárgott K7 5 hüvelykes megjelenítővel és egy cseppet lelombozó, 854×480-as felbontással folytatja a sort. Hasonlóan az előző készülékhez, itt is minden aszerint változik, hogy milyen országban vásárolja meg az illető a K7-et. Mindenesetre a 2125 mAh-s telep, az 5 megapixeles előlapi kamera és az Android 5.1 Lollipop rendszer minden esetben ugyanaz.

LG K7

A mobilnak van LTE modemmel és 3G modemmel szerelt változata is. Az LTE hálózatokat támogató K7-ben egy 1.1 GHz-es négymagos lapka található, míg a 3G modemmel ellátott variáns egy 1.3 GHz-es, szintén négymagos processzort rejt magában. A RAM mérete 1.5 GB vagy 1 GB lehet, a belső tárhely pedig 8 vagy 16 GB-os.

A 4G képes K7 kizárólag titán színben lesz kapható, de a 3G-s kiadás elérhető lesz fehérben, feketében és aranyban is. Végül, de nem utolsósorban megemlíteném, hogy a készülékek új formatervet kaptak, amely leginkább a fiatalokat célozná meg a gyártó álláspontja szerint. Mindkettő 2.5D-s lekerekített üveggel rendelkezik. Az elérhetőség és az ár még nem lett felfedve, de valószínűleg hamarosan minden részletre fény derül.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid