Bemutatták a megfizethető árú Honor 20s-t

0

A Honor 20 kapott egy olcsóbb változatot a Honor 20s képében, ami lényegében ugyanaz a telefon, csak a burkolat alatt található lapkakészlet más, illetve egy kamerával kevesebbel kell beérnie a jövendőbeli tulajdonosnak. Viszont cserébe a vételár jóval mérsékeltebb.

A Honor 20s belsejében Kirin 810 lapkakészlet dolgozik az eredeti modell Kirin 980 chipsete helyett, persze ez nem jelent olyan túlzottan nagy visszalépést, hiszen mindkettő egy 7 nanométeres csíkszélességgel rendelkező modern lapka. A Honor 20s belsejében 6 vagy 8 GB RAM lehet kiszereléstől függően, a belső tárhely kapacitása pedig minden esetben 128 GB. Sajnos micro SD kártyás bővítésre nincs mód.

A hátlapon található triplakamerás képrögzítő egység megőrizte a 48 megapixeles elsődleges szenzort, viszont a lapkakészlet miatt le kell mondani a 4K felbontású videó készítésének lehetőségéről. A főszenzort 8 megapixeles ultraszéles látószögű egység, valamint egy 2 megapixeles dedikált makrókamera egészíti ki, a szintén 2 megapixeles mélységérzékelő tehát most nem szerepel a felhozatalban.

Az okostelefonba szerelt mesterséges intelligencia chip az éjszakai üzemmódot is működteti többek között. Az előlapon található bevágás belsejében egy 32 megapixeles kamera található, a képrögzítő egység támogatja a pixelösszevonást. A képernyő egy 6,26 hüvelykes IPS LCD panelre épül, a felbontása 1080p, ezen kívül lefedi az NTSC színskála 96%-át. A személyes adatok biztonságát az arcfelismerés lehetősége mellett a telefon oldalsó keretére szerelt ujjlenyomat-olvasóra lehet majd bízni. 

A Honor 20s belsejében egy 3750 mAh kapacitású akkumulátor szavatolja a mobilitást, a telep 20W-os gyorstöltés támogatással rendelkezik. A készülék jelenleg az előrendelési fázisban van, a forgalmazás hamarosan megindul, de elő körben csak Kínában. A 6/128 GB-os verzió 265 dollárnak megfelelő helyi valutáért lesz kapható, míg a 8 GB RAM-mal szerelt variáns 307 dollárért lesz elvihető.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid