Bemutatták a Samsung Galaxy M01-et

0

A Samsung Galaxy M okostelefon széria leginkább a méretes akkumulátorral ellátott készülékekről híres, ezek általában középkategóriás konstrukciók. Most viszont egy határozottan belépőszintű ajánlattal bővült a gyártó Galaxy M termékvonala, mégpedig a Galaxy M01-gyel, ami egészen korrekt választás lehet mindazok számára, akik nem a telefonjukon élik az életüket, de azért értékelnének néhány okos funkciót.

A Samsung Galaxy M01 megjelenítője 5,7 hüvelykes, a felbontása HD+, és ez egy Infinity-V kialakítású képernyő, ami azt jelenti, hogy a felső részen egy aprócska, csepp alakú szenzorsziget ad otthont az előlapi kamerának. Az okostelefon lelke egy Qualcomm Snapdragon 439 lapkakészlet, amely mellé a gyártó 3 GB operatív memóriát, valamint 32 GB bővíthető háttértárat szerelt.

A készülék belsejében található akkumulátor messze nem olyan méretes, mint amit megszokhattunk ettől a termékcsaládtól, de azért a 4000 mAh kapacitású telep a szerényebb felbontású kijelzőnek köszönhetően valószínűleg decens üzemidőt biztosít. Sajnálatos módon az akkumulátor nem támogatja a gyorstöltés semelyik fajtáját sem, de ez a 120 dolláros árcédula ismeretében valamelyest megbocsátható hiányosság.

Forrás: AndroidPure

Amennyiben fotózni szeretnénk, bizalommal fordulhatunk a hátoldalon található 13 megapixeles, egyébként széles látószöggel ellátott elsődleges kameramodulhoz, amelynek munkáját egy 2 megapixeles mélységérzékelő segíti, utóbbi a portréképek készítésekor lesz igazán hasznos. A korábban már említett előlapi notch pedig egy 5 megapixeles képrögzítő egységet foglal magában.

A Samsung Galaxy M01 kapható lesz fekete, kék és vörös színekben, de egyelőre csupán Indiában, a már említett 120 dollárnak megfelelő összegért cserébe. Egyelőre nem tudni, hogy lesz-e nemzetközi forgalmazás.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid