Vékony fémházzal és keret nélküli kijelzővel érkezett a Gionee Elife S6

0

Ismét egy Gionee telefon kerül terítékre, mivel úgy gondoljuk ez a kínai gyártó nagyon is megérdemli a figyelmet. És nem csupán azért mert rekordvékonyságú okostelefonnal rukkoltak elő tavaly, hanem mert úgy általában is élen járnak az új ötletek, vagy a jó ár/érték arányú készülékek megvalósításában. Kecses, fémházzal szerelt újdonságuk, az Elife S6 a középkategóriában akar prémium érzetet kínálni. 

Lássuk akkor sorban, mit is kínál a kínaiak frissen bemutatott okostelefonja. A megjelenítő 5.5 hüvelykes, HD felbontású, és AMOLED technológiával készült, ami szép színekkel kecsegtet. A mobil lelke egy nyolcmagos MediaTek MT6753 chipset, 1.3 GHz-es órajellel, amihez 3 GB RAM társul.

Gionee s6

A 32 GB-os belső tárhely bővíthető, így nem kell azon agyalnunk, hogy hová pakoljuk a hátlapi 13 megapixeles, illetve az előlapi 5 megapixeles kamerák által készített fotókat.A készülék dual SIM támogatással bír, de el kell döntenünk, hogy microSD kártyás bővítésre, vagy plusz elérhetőségre használjuk a hibrid SIM aljzatot. Az előbb említetteken túlmenően kapunk LTE modemet, reverzibilis, vagy ha úgy tetszik C típusú USB portot, 3150 mAh-s telepet, és Android 5.1-es rendszert, a cég saját fejlesztésű AMIGO OS 3.1 felhasználói interfészével karöltve.

A telefonkészülék egy egészen légies fém dizájnt kapott, ellentétben a korábbi S szériás Gionee mobilokkal, amelyek üveg hátlappal indultak hódító útjukra. A szinte nullára csökkentett kijelző melletti keretek is a karcsúság érzetét erősítik, a gyártó állítása szerint az S6 77.8%-os képernyő/előlap aránnyal rendelkezik, ami igazán figyelemreméltó. A mobil a legvastagabb pontján is mindössze 6.9 mm, de a legszebb mégis az ára, ami helyi pénzből átszámítva 266 dollár lesz. A forgalmazás november 22-től indul meg.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid