Többféle Huawei Mate 8 változat érkezhet

0

A Huawei Mate 8 várhatóan november 26-án kerül majd bemutatásra, és egy friss jelentés szerint több változatban is forgalomba kerülhet.

A friss értesülés szerint háromféle Mate 8 változat kerül majd a piacra, az egyiknek 5.5 és 5.7 hüvelyk közötti kijelzőmérete lesz, egy másikat 6 colos képernyővel, míg a harmadikat egy 6.2 colos panellel látják majd el. A meghajtásról a Kirin 950 gondoskodik majd, ami a kínai gyártó új, saját fejlesztésű lapkája, és igen komoly teljesítményre képes.

Nemrég kiszivárgott fotó a Mate 8-ról

Nemrég kiszivárgott fotó a Mate 8-ról

Az alapmodell 3 GB RAM-mal, valamint 32 GB belső tárhellyel indul útjára, míg a legnagyobb méretű variáns 128 GB-os háttértárat kaphat. A jelentés még azt is hozzáteszi, hogy a 6.2 colos mobil QHD felbontású megjelenítőt kap, az viszont mindegyikben közös lesz, hogy Android 6.0 Marshmellow-t futtatnak. Természetesen ezeket az értesüléseket még nem erősítették meg hivatalosan, így érdemes némi fenntartással kezelni az itt olvasottakat.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid