BEZIOR X1500 – Extra erős, 1500W-os e-bike széles kerekekkel jó áron

0

Ha egy igazán masszív, széles kerekű e-bike-ot keresel erős motorral és nagy hatótávval, akkor az 1500W-os BEZIOR X1500 mindenképpen egy érdekes opció lehet számodra. Most kifejezetten jó áron lehet lecsapni rá EU raktárról, mutatjuk a részleteket!

A BEZIOR X1500 pehelykönnyű, alumínium ötvözetből készült vázat kapott, amelynek részét képezi egy első- és hátsó, kettős olajrugós felfüggesztés is. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy egy nagy méretű, 12,8 amperórás lítium akkumulátor került a kerékpár belsejébe, egy 1500 wattos, nagy teljesítményű kefe nélküli elektromotor mellett. A 26 x 4,0 colos kerekek révén a havas, kavicsos utakon is gördülékenyen haladhatunk, és a kátyúk sem akadályozhatnak bennünket.

A kerékpárt különlegessé leginkább az alábbi vonásai teszik:

  • 1500 wattos kefe nélküli elektromos motor
  • 48 voltos, 12,8 amperórás lítium akkumulátor (cserélhető)
  • Óriási, akár 100 km-es hatótávolság
  • 38 fokos emelkedők meghódítása

A BEZIOR X1500-öt az alábbi specifikációk teszik kategóriáján belül a legjobbá:

A kerékpárt hajtó elektromotor nem csupán óriási, 1500 wattos teljesítményre képes, de pehelykönnyű kivitelt kapott. A csillag kialakítású fogaskerekek felerősítik a nyomatékot és javítják az energiahatékonyságot.

12,8 amperórás akkumulátor biztosítja a kerékpár működéséhez szükséges energiát, a telepet ki lehet venni, így a töltéshez nem szükséges magát a biciklit felcipelni az emeletre, vagy bevinni a házba. Amikor a kerékpáron van, teljesen el van rejtve a vázon belül, így védett maradhat a portól és a víztől. Az akkumulátornak köszönhetően teljesen elektromos meghajtás esetén akár 45 km-es is lehet a hatótávolság, ha pedig csak rásegítésre van szükségünk, úgy akár a 100 km-es hatótáv is lehetséges.

Az 1500 wattos kefe nélküli elektromotornak köszönhetően minden különösebb probléma nélkül hódíthatjuk meg az akár 38 fokos emelkedőket is, vagyis hegyi, dimbes-dombos terepen is remekül helytáll a BEZIOR X1500.

Akad azért még néhány dolog, amiről érdemes szót ejteni. Ott van példának okáért az 5 hüvelykes LCD képernyő, amelyről minden fontosabb adatot le lehet olvasni, a felhasználói felületen keresztül válthatjuk a sebességet, állítani lehet a kimeneti teljesítményt. A képernyő miatt nem kell aggódni, mert az IP54 minősítésnek megfelelően ellenáll a vízzel és a porral szemben.

A meredek emelkedőkön és úgy általában véve a kevésbé minőségi utakon történő haladást sokban segítik majd a 26 x 4,0 colos, széles gumiabroncsok. A gumik szélessége eléri a 10 cm-t, a nagyobb felület jobban elvezeti a rezgést, és csúszós felületeken is hatékonyabban haladhatunk a célunk felé.

A BEZIOR X1500 kettős olajrugós lengéscsillapítóval lett felszerelve, amelyek kiválóan elvezetik az egyenetlen terep által okozott rezgéseket, lökéseket. A felszereltség részét képezi egy 27-sebességes Shimano váltó is, az alumíniumból készült konstrukció nem csupán effektívebbé, de egyben élvezetesebbé is teszi majd a biciklis kirándulásokat. A biztonságos közlekedés érdekében hidraulikus tárcsafékek, DYISLAND power-off olajtárcsa került a kerékpár elejére és hátuljára is, a villámgyors hőelvezetésnek köszönhetően a vészfékezés is hatékonyan történhet.

A bicikli a masszív kialakítása ellenére összehajtható kivitelt kapott, így könnyedén tárolható, szállítható. Minden különösebb gond nélkül be lehet dobni az autó csomagtartójába, vagy felvihetjük akár a liften is.

A Gogobestről

A Gogobest székhelye Kínában, Sencsenben található, a cég elsősorban az Európai Unió országait szolgálja ki, tartós és kiváló minőségű elektromos kerékpárokat gyárt, amelyek kényelmessé és szórakoztatóvá teszik a tekerést. A vállalat raktárja Lengyelországban található, ami azt jelenti, hogy az európai megrendelőknek általában csak néhány napig kell várniuk arra, hogy megkapják az általuk óhajtott termékeket. A gyártás és a járművek tesztelése természetesen Kínában történik.

A Gogobest termékeinek és szolgáltatásainak fókuszában az innováció áll. A cég mindig is igyekezett minél többféle terméket piacra dobni, hogy megfeleljen a vásárlók elvárásainak, kortól és képességektől függetlenül. A márka célja az, hogy a mobilitás szabadságának biztosításával egészségesebb alternatívákat nyújtson a közlekedésre, úgy, hogy mindenkinek elérhető, megfizethető kerékpárokat biztosít a vásárlóközönség számára.

Forrás: Gogobest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid