Vasvillával támadtak a Google Street View autójára egy magyar faluban

0

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy a Google autói újra bejárják a magyar utakat a tavasz folyamán, hogy frissítsék az utcaképeket, azonban nem mindenki nézi ezt jó szemmel.

A beszámolók szerint Balatonőszödön történt egy furcsa incidens, egy helyi férfinek nem tetszett, hogy a Google Street View autója a környéket fényképezi, ezért vasvillával támadt a járműre.

Az esetet a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette. 2023. május 22-én, délelőtt 11 óra körül a Google autója Balatonőszöd belterületén járt, amikor egy helyi férfi félreállította a járművet, ingerülten kérdőre vonta a sofőrt, majd a nála lévő vasvillával megrongálta a kamerarendszert. A sofőr természetesen azonnal értesítette a rendőrséget, akik rövidesen el is fogták az 51 éves férfit, és rongálás megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A kép csak illusztráció

Ha neked is problémád van azzal, hogy lefotózott a Google autója, akkor nem feltétlenül ez a legjobb megoldás. Az Utcakép lehetőséget kínál arra, hogy a felvételek közzététele után bizonyos részletek (személyek, autók, házak) elhomályosításra kerüljenek, ezt az adott kép jobb alsó sarkában található “Hiba bejelentése” gombra kattintva lehet kérelmezni.

Forrás, via Telex

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid