Billentyűzetes tok készült a Samsung Galaxy S6-hoz

1

Jópofa, és hasznosnak ígérkező telefonos kiegészítőkben szerencsére nincsen hiány. A képzeletbeli sort ezúttal egy teljes QWERTY billentyűzettel ellátott tok gazdagítja, melyet kifejezetten a Samsung Galaxy S6, illetve S6 edge modellekhez készített egy norvég gyártó, a One2Touch.

A SlimType névre hallgató tok érdekes módon NFC kapcsolat révén csatlakozik a készülékhez, nem pedig Bluetooth segítségével, ami már egy elég megszokott kapcsolódási lehetőség vezeték nélküli billentyűzetek esetében. Ennek viszont az a jó oldala, hogy nem szükséges külön akkumulátor az üzemeltetéséhez, ellenben egy applikációt le kell töltenünk a Play Áruházból, ha használni szeretnénk a kiegészítőt. A klaviatúra gyorsbillentyűket is tartalmaz különféle funkcióknak dedikálva, mint e-mail, böngészés, keresés vagy emoji.

SlimType-keyboard-functions-840x630

A tok egy kellemes textilborítást kapott, és egyszerűen rápattan a készülék hátlapjára. Az egyetlen apró hiányosság talán az, hogy nincs támasztó, így alapjáraton csak fektetve, síkban használható a billentyűzet.

A kiegészítőért felelős cég nem fedte fel, hogy mikor kerül forgalomba a termék, de a hivatalos weboldalon már lehetséges a kütyü előrendelése 39 dollárért. Az ajánlat limitált ideig lesz érvényes, tehát érdemes hamar ráharapni a tokra, amelyet feketezafír, meggypiros és gyöngyfehér színekben vásárolhatunk meg.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid