BlitzWolf BW-HP2 vezeték nélküli fejhallgató elképesztő, 42 órás üzemidővel

0

Érthető, ha egyeseknek kicsit unalmas, hogy állandóan hallójáratba illeszkedő fülhallgatók vannak porondon, sokan az over-ear megoldásokat preferálják, tehát amikor a fejhallgató a fület teljes egészében körülöleli. Mivel már különböző csoportokban többször is kérdezősködtek arról, hogy vajon a BlitzWolf rendelkezik-e valamilyen termékkel a témában, úgy gondoltuk, hogy itt az ideje bemutatni a BW-HP2-t, ami nem csupán megfelel ennek a formatervi kritériumnak, de elképesztően jó üzemidővel is bír. A készülék akár 42 keresztül is képes működni egyetlen feltöltéssel. A hatalmas, 50 mm-es grafén driverek és a vonzó külcsín pedig már csak hab a tortán.

A BlitzWolf BW-HP2 vezeték nélküli fejhallgató most mindössze 35,99 dolláros áron rendelhető elő a Banggood webáruházából, ami magyar valutában nagyjából 10 700 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Külső

Mivel ez egy over-ear kialakítású fejhallgató, nyilván meglesz a tömege, illetve a fizikai méretei sem csekélyek, viszont még bőven kényelmes viseletnek számít a maga 240 grammjával.

Színeket tekintve nincs valami nagy választék, a BlitzWolf BW-HP2 fekete árnyalatban kapható, ami pedig az anyaghasználatot illeti, rendkívül igényes műanyagból készült a szerkezet. Természetesen a mérete állítható, és a könnyebb tárolás érdekében a fejhallgatót össze is lehet hajtani.

Funkciók

Alapvetően ez egy Bluetooth 5.0 fejhallgató, ami 108 decibeles érzékenységgel, 10 méteres hatótávolsággal 20-20000 Hz-es frekvenciaátvitellel, valamint 32 ohmos impedanciával rendelkezik. A fejhallgató belsejében 50 mm-es grafén driverek felelnek a hangzásért.

Nem csupán vezeték nélkül, de kábellel is használható a készülék, jól jöhet, ha netán lemerül az akkumulátor, bár erre nagyon ritkán fog sor kerülni. A fejhallgató rendelkezik egy micro SD foglalattal is, tehát akkor is képes zenét lejátszani, ha nincs nálunk semmilyen médiaeszköz.

Nagyon király opció, hogy nem fizikai gombokkal, hanem érintésérzékeny felületekkel lehet irányítani a fejhallgató működését. A BlitzWolf BW-HP2 nem csupán zenét hallgatni, de telefonhívásokhoz is tökéletes, mivel el lett látva zajszűréssel kiegészített mikrofonnal.

Természetesen a szokásos Bluetooth protokollok (HSP/HFP/A2DP/AVRCP) ezúttal is támogatottak. Az alkalmazott vezeték nélküli technológia azt is lehetővé teszi, hogy akár két eszközt is párosítsunk a fejhallgatóval.

Üzemidő

Nem mintha az eddigiek alapján nem volna meggyőző a BlitzWolf BW-HP2 fejhallgató, de az üzemidő lesz az, amiben igazán brillírozni fog a készülék. A BlitzWolf BW-HP2 belsejében egy 1000 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói leírások értelmében képes akár 42 óra zenehallgatást vagy telefonhívást biztosítani, egyetlen feltöltéssel. A töltés hagyományos micro USB vezetékkel történik, ami természetesen részét képezi a csomagnak (akárcsak az audiokábel), a folyamat nagyjából három és fél órát vesz igénybe.

A valóban elképesztő üzemidővel rendelkező BlitzWolf BW-HP2 vezeték nélküli fejhallgató, most mindössze 35,99 dolláros áron rendelhető elő a Banggood webáruházának jóvoltából, ami hazánk pénzében nagyjából 10 700 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~39 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid