Bluetooth hívással és NFC-vel debütált a Realme Watch T1 okosóra

0

Az Oppo szárnyai alatt tevékenykedő Realme nemcsak a megfizethető okostelefonok, hanem az okosórák piacán is szeretne maradandót alkotni. A legújabb próbálkozásuk e cél elérésében a Realme Watch T1, ami egy rakás klassz funkciót kínál, többek között Bluetooth telefonhívást, NFC technológiát és offline zenehallgatást.

A vadonatúj készülék belsejében Bluetooth 5.0 modem teljesít szolgálatot, de kapunk NFC chipet és 4 GB háttértárat, ami nagyjából 500 dalnak biztosít elegendő helyet, így aztán az órával úgy is tudunk zenét hallgatni, hogy nincs nálunk mobil. A készülék természetesen az egészséges életet élők számára is felkínálja a szokásos opciókat, tehát van egészségkövetés, 110 sport üzemmód, pulzusmérés, stressz és alvásmonitorozás, illetve mérhető a véroxigénszint is, utóbbi még alvás közben is.

A megjelenítő egy kerek kialakítású, 1,3 colos, 416 x 416 képpontot mozgató AMOLED panel, amelyet Gorilla Glass üveg oltalmaz. A kijelző támogatja az Always on display funkciót, és természetesen applikálható rá egy rakás számlap is. Az extra funkciók között említést érdemel a beépített navigáció, amely támogatja a GLONASS, a Galileo és a Beidou műholdakat egyaránt, aztán van légzéstréning, zenelejátszó és kamera irányítás, időjárás előrejelzés, meg a többi szokásos dolog.

A Realme Watch T1 50 méter mélységig vízálló, energiaellátását pedig egy 228 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, ami a gyártó szerint akár 7 napos üzemidőt is képes biztosítani egyetlen feltöltéssel. Az okosóra a gyorstöltést is támogatja, a mellékelt adapter állítólag mindössze 35 perc alatt képes teljesen újratölteni a készüléket.

A Watch T1 rozsdamentes acélból készült keretet kapott, a szíjak pedig lehetnek szilikonból vagy bőrből, attól függően, hogy melyik változatot választjuk. A Realme Watch T1 kérhető fekete, zöld és feketementa árnyalatokban egyaránt. A Realme Watch T1 110 dollárnak megfelelő jüanért rendelhető elő Kínában, ami megközelítőleg 31 ezer forintot jelent. Az okosóra forgalmazása november elsején kezdődik, globális megjelenésről egyelőre nincs szó, de azért mi reméljük, hogy ez a jól felszerelt készülék a közelünkben is kapható lesz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid