Gyorsan feltölt a Samsung Galaxy S20 Ultra 5000 mAh-s aksija

0

A Samsung tagadhatatlanul komoly eredményeket ért el, már ami a telefonfejlesztést, azon belül is a különböző gyorstöltési metódusokat illeti, még akkor is, ha akadnak konkurensek nagyobb teljesítményű megoldásokkal. A Samsung Galaxy S20 trió legerősebb tagja, vagyis az Ultra a 45 wattos töltővel elképesztő sebességgel nyeri vissza teljes kapacitását, pedig méretes, 5000 mAh-s telepet kapott. 

A Samsung Galaxy S20 Ultra 5000 mAh kapacitású akkumulátora mindössze 58 perc alatt teljesen feltölthető, amennyiben a külön megvásárolható 45 wattos töltőt használjuk (a dobozban egy 25 wattos van). És hogy ez miért olyan nagy szám, amikor más gyártóknak nagyobb teljesítményű gyorstöltőik vannak? Például azért, mert érdekes módon a Galaxy Note 10+ feltöltései nagyjából ugyanennyi időbe telik 45 wattos töltővel, pedig ennél “csak” 4300 mAh az akkumulátor kapacitása.

Galaxy S20 Ultra

Az akkumulátorok nagyobb töltési teljesítményt használnak, amennyiben alacsony a bennük található feszültség, és ahogy töltődnek, fokozatosan csökkentik a töltés sebességét. A Samsung Galaxy S20 Ultra a Galaxy Note 10+-hoz képest valószínűleg tovább tudja fenntartani a gyorsabb töltési tempót, és ezáltal lehetővé válik egy nagyobb kapacitású telep feltöltése ugyanannyi idő alatt.

A Samsung Galaxy S20 Ultra egyébként március 13-tól lesz kapható Magyarországon 484.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid