Brutális üzemidővel jöhet a Huawei Mate 20 Pro

0

Amikor szóba jön, hogy mi a legfontosabb a felhasználók számára a mobilokban, nagyon sokan említik az üzemidőt. Szerencsére ezt a Huaweinél is pontosan tudják, és kiemelten kezelik, ahogy ez most is kiderült.

A Huawei Mate 20 Pro minden téren monumentális lesz, akár a hírek szerinti 6.9 colos kijelzőt nézzük, akár a benne debütáló Kirin 980-as chip erejét. Egy ilyen szörnyetegnél kiemelt fontosságú a megfelelő használati idő biztosítása, és ezt a marketing csapat is jól tudja, nem véletlenül promózzák ezt.

Hiába a takarékos hardver és az OLED kijelző, egy kisebb aksival nem tudná megváltani a világot, pláne hogy az elődök nagyon magasra tették a mércét. A Mate 10 Pro például máig az egyik legjobb üzemidővel rendelkező mobil, amely nagyon jól gazdálkodik a 4000 mAh-val. Erre még rátettek egy lapáttal a P20 Pro esetében, amely bár ugyanekkora telepet kapott, de még tovább bírja egy töltéssel.

A gyártó közzétett egy képet, amely szerint a Mate 20 Pro ezeket is felülmúlja majd. Még jobb üzemidőt ígérnek, a kérdés csak az, hogy hogyan érik el mindezt. Állítólag nagyobb aksit kapunk, de azért ne várjunk hatalmas növekedést, mivel a pletykák szerint 4100 mAh-s teleppel érkezhet a legújabb Mate.

A táblázat jobb oldalán látható ábra szerint mindenképp jobb üzemidőre számíthatunk majd, ami nem csak a 100 mAh-s növekedés miatt várható, hanem a Kirin 980 takarékoskodása miatt is. Szerencsére hamar lehull a lepel, mivel már az IFA-n bemutatja a Huawei az új lapkát, a Mate 20 széria pedig ősszel debütál.

Forrás: GSMarena

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid