Brutális lett a OnePlus 6T McLaren kiadása

0

A OnePlus és a McLaren csapatának szövetsége végre gyümölcsöt hozott, hiszen a mai napon debütált a OnePlus 6T McLaren Edition, ráadásul bemutatták a Dash Charge utódját is, a Warp Charge 30-at. Az új gyorstöltési szabvány elképesztő sebességgel kecsegtet. 

Az új kiadás nem csupán formatervében különbözik az alapmodelltől, de hardveresen is történt előrelépés. A készülék burkolata alatt 10 GB RAM és 256 GB belső tárhely található, így a frissen bemutatott készülék az egyik legfélelmetesebb specifikációkkal rendelkezik a felsőkategóriás okostelefonok között. A meghajtásról továbbra is a Snapdragon 845 gondoskodik, és természetesen a mobil megkapja a vadonatúj gyorstöltéshez szükséges adaptert is.

A külalak teljes mértékben a száguldás imádatának lett alárendelve, a fényesen csillogó fekete hátlapra szénszálas minta került, mely csak közvetlen megvilágítás esetén látható teljes pompájában. Az oldalsó és az alsó peremek a McLarent idéző narancssárga árnyalatban pompáznak. Az autóversenyző cég logója szintén a hátlapra került.

A Warp Charge 30W energiát küld keresztül a töltőhöz csatlakozó narancssárga kábelen keresztül. A gyártó állítása szerint a készülék akkumulátorának kapacitása 50 százalékra emelhető mindössze 20 perc alatt. Sajnálatos módon arról nem beszéltek, hogy az új szabvány szerint készült töltő képes-e ugyanilyen sebességgel tölteni a hagyományos OnePlus 6T készüléket, avagy sem.

Egyébiránt az újdonság teljesen megegyezik az alapmodellel, így nincs érdemi eltérés a kamerákban, kijelzőben, vagy az akkumulátor kapacitásában. A OnePlus 6T McLaren Edition december 13 án kerül forgalomba Nyugat-Európában és Észak-Amerikában, ahol 699 eurós, illetve dolláros áron lehet majd hozzájutni. Nem éppen olcsó a mobil, de más gyártók felsőkategóriás okostelefonjaihoz képest még mindig barátibb az árazása, hiszen a prémium kategóriában az ezer dollár feletti ár sem ritkaság.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid