Műanyag hátlappal jöhet a Samsung Galaxy S22 és az S22+

0

Hónapokra vagyunk még a Samsung Galaxy S22 modellek érkezésétől, de már elkezdtek szállingózni a készülékekkel kapcsolatos pletykák. Nemrég arról adtunk hírt, milyen méretű és típusú képernyőkkel vértezhetik fel a Samsung zászlóshajóit, a legújabb értesülések pedig a telefonok anyaghasználatával kapcsolatosak. Állítólag csak a legdrágább Ultra modell kap prémium üvegborítást, míg a többi készülék esetében műanyaggal kell majd beérnünk.

Az eddig sem volt egy nagy meglepetés, hogy a Samsung Galaxy S22 modellek közül az Ultra kiadás lesz a leginkább prémium ajánlat, de ha valaki a legjobb anyaghasználatot szeretné, az új hírek szerint kénytelen lesz ezt a készüléket választani. Az értesülések forrása FronTron, a Twitteres szivárogtató, akinek sokszor be szoktak jönni a jóslatai, tippjei. Állítása szerint a Samsung azt fontolgatja, hogy a két kisebb modellt polikarbonát (vagyis műanyag) hátlappal látja el, és csak az Ultra változat kap üveg borítást. Ez visszalépés lenne az előző generációhoz, ugyanis az S21 száriánál csak az alap modell esetében alkalmazták az olcsóbb anyagot.

A szivárogtató szerint azonban ez még nem egy kőbe vésett döntés, egyelőre csak mérlegelik ezt az opciót a gyártó vezetői, tehát sok minden változhat a készülékek megjelenéséig.

A polikarbonát egyébként nem annyira rossz választás, hiszen sokkal ellenállóbb az ütésekkel és esésekkel szemben, mint az üveg. Ráadásul ha ilyen anyagot alkalmaznak, az még a gyártási költségeken is képes valamennyit lefaragni, ami akár a készülékek árcéduláján is meglátszódhat.

Friss információk szerint a Samsung Galaxy S22 Ultra lesz az egyetlen az új modellek közül, ami LTPO kijelzőt kap, mégpedig 6,8 colos képátlóval, ami megegyezik a mostani Ultra kiadás képernyőméretével. Arról is lehetett hallani korábban hogy a Samsung egyesítené erejét az Olympus csapatával, és együtt készítenének kameramodulokat a következő generációs zászlóshajók számára. Azonban nem minden hír örömteli, egyes források szerint például nem kapunk kijelző alá szerelt képrögzítő egységet egyik Galaxy S22 telefon esetében sem, habár a hajlítható képernyős Galaxy Z Fold 3 talán felkínálja majd ezt a technológiát.

Forrás: PocketNow

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid