Csúcshardverrel és kijelző alatti kamerával jöhet a Honor Magic 3 Pro

0

Nemrég hivatalosan is bejelentették, hogy augusztus 12-én mutatják be a Honor Magic 3 telefon sorozatot. Állítólag már az alapmodell belsejében is Qualcomm Snapdragon 888+ végzi majd a számításokat, de a Pro változat még komolyabb ajánlat lesz. Azok, akik hozzáférnek a legjobban őrzött technológiai titkokhoz, most úgy határoztak, hogy leleplezik a Honor Magic 3 Pro néhány jellemzőjét, illetve renderelt képek formájában betekintést engednek a prémium kategóriás mobil dizájnjába.

Az első érdekesség az okostelefon kapcsán az, hogy egy képernyő alá szerelt előlapi kamerát kaphat, amelynek felbontása 12 megapixel. Természetesen a mobil belsejében ugyanúgy Qualcomm Snapdragon 888+ teljesít majd szolgálatot, mint az alapmodell esetében. A Pro modell akkumulátorra támogatni fogja a 100 wattos vezetékes gyorstöltést, de indukciós megoldásokkal is táplálható lesz, legfeljebb 50 wattos sebességgel. A Honor Magic 3 gyorstöltésének maximuma 66 watt lesz.

A Honor Magic 3 Pro hátoldalán összesen 4 képrögzítő egység foglal majd helyet, amelyek közül az elsődleges szenzor egy 48 megapixeles konstrukció 1/1,5 colos mérettel. Az egyik segédmodul egy olyan telefotó egység lesz, ami 100x digitális zoomra képes. A most napvilágra került képen nagyon jól látható ez a bizonyos kamerakészlet.

Az eddigi információk szerint a Honor Magic 3 sorozat összesen három taggal fog érkezni, ezek már egyébként tiszteletüket tették a kínai telekommunikációs hivatal adatbázisában, mégpedig ELZ-AN00, ELZ-AN10 és ELZ-AN20 kódnéven. Amennyiben a szivárogtatók nem tévednek, akkor mindegyik okostelefont megkapja majd a Snapdragon 888 ráncfelvarrt Plus változatát, ami 3 GHz-es maximális órajelet, Adreno 660 grafikus gyorsítót, valamint egy 7,5 Gbps adatátviteli sebességet biztosító Snapdragon X60 5G modemet jelent, számos egyéb mellett.

Arról is beszélnek, hogy a készülékek közül legalább az egyik 6,76 colos OLED képernyővel büszkélkedhet majd, amelyen összesen 2772 x 1344 pixel sorakozhat. Olyan szóbeszédek is akadtak, amelyek duál előlapi kameráról számoltak be.

A Honor Magic 3 készülékek mellett a gyártó várhatóan további készülékeket is bemutat majd azon a bizonyos augusztusi online rendezvényen. Állítólag egy hajlítható kijelzős mobil is érkezik a hagyományosabb kialakítású okostelefonok mellett.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid