Nem mindennapi külsőt kaphat a Lenovo Legion mobil

0

A gamer okostelefonoknak sokan nem igazán jósoltak túl nagy jövőt, de mint látjátok, él és virul a termékkategória. Szinte minden nagyobb gyártó szeretne egy szeletet abból a tortából, amit a játékokra fókuszáló mobilok piaca jelent, nem kivétel ez alól a Lenovo sem, amely hamarosan megörvendeztet bennünket egy gamer mobillal, ami a Legion márkajelzés alatt debütálhat. A készülékről most kiszivárgott egy rakat render, és néhány hardveres jellemző is napvilágra került.

A legújabb szivárogtatás forrása a kínai CNIPA oldala, ahol különböző szabadalmakat rögzítenek és tesznek közzé. Az itt látható képek részei egy a weblapra feltöltött dokumentációnak.

A mobil hátoldalán tisztán kivehető a Legion logó, amelyet valószínűleg LED fények fognak majd megvilágítani. A renderek alapján úgy tűnik, a telefon hátoldala teljes egészében fémből készül, de persze erre egyelőre nem vennénk mérget. Az elsődleges kamerarendszer három érzékelővel rendelkezik, a mobil hűtését pedig szemlátomást egy aktív megoldás felügyeli majd.

A képeken Qualcomm Snapdragon 855 processzort látni, de emiatt nem kell pánikba esni, valószínűleg egy korai prototípus szerepel a dokumentumokban. Az akkumulátor kapacitása viszont szinte biztos, hogy 5050 mAh lesz, mint ahogyan a készülék hátoldalán is áll.

Ami a Legion oldalsó kereteit illeti, számos egyéb mellett vélhetően érintésérzékeny ravaszokat is látni, ezek majd sokat dobnak a játékélményen. Nem a szemetek káprázik, valóban két USB-C csatlakozó található a készüléken, az egyik alul, a másik pedig a bal oldalon, szóval simán folytatni lehet a játékot töltés közben is, anélkül, hogy a kábel zavarna bennünket.

Úgy látszik, a mobil kijelzője mentes lesz mindenféle szenzorszigettől és bevágástól, az előlapi kamera, illetve a szükséges érzékelők mind a felső kereten foglalnak helyet. Az alsó káva némileg vastagabb, viszont így sokkal jobb fogása lesz a telefonnak.

Ezek a most kiszivárgott renderek elég megbízhatónak tűnnek, ám a tavalyi processzor a leírásban arra enged következtetni, hogy a képek és a csatolt dokumentáció nem éppen tegnap készültek, tehát lehetséges, hogy csiszolnak még a telefonon a megjelenésig. Mivel ilyen szép számban potyognak a Lenovo Legion mobiljával kapcsolatos infók, valószínűleg már nem kell sokat várni a hivatalos bemutatóra.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid