Cubot Power bemutató – Gyári Android 8.1 Oreo és hatalmas akkumulátor

0

Egyre kevesebb lehetőség áll rendelkezésre, ha notch nélküli, vékony kávás, és nagy aksival szerelt okostelefont szeretnénk vásárolni. A szűkülő opciók egyike lehet a Cubot Power, ami egyrészt decens hardverrel, másrészt kellemes dizájnnal igyekszik belopni magát a potenciális vásárlók szívébe.

Közhely, de manapság minden készülék egyik legfontosabb alkotóeleme maga a megjelenítő, ami ebben az esetben tökéletesen hozza a prémium kategóriától elvárhatót. 18:9 képaránnyal, 2160×1080 pixeles felbontással, illetve 5.99 colos képátlóval ez a gyönyörű kijelző igyekszik eleget tenni több igénynek is. Méretes, éles, a képarány miatt pedig akár egy kézzel is használható a Cubot Power. Alul-felül vékony, a széleken szinte semmilyen keret nem öleli a képernyőt, és mindezt holmi szenzorszigetek csúfitó bevonása nélkül.

Akárcsak az Aladdinban, most is a látszat mögött van a lényeg, a kijelző takarásában található a készülék erejének forrása. A 16 nanométeres gyártási eljárással készülő, alacsony energiafogyasztású, mégis kellő mennyiségű nyers erővel felvértezett Helio P23 2.5GHz-es, nyolcmagos processzorával, Mali-G71 MP2 grafikus gyorsítójával bármilyen multimédiás feladatot gördülékenyen végrehajt. Nem csupán hétköznapi, de annál akár jóval intenzívebb felhasználásra is tökéletes lesz. Hogy a telefon valóban méltó legyen a nevében szereplők “Erő” szóra, a gyártó rendesen odapakolt operatív memóriából és tárhelyből: 6 GB RAM, valamint 128 GB-os belső tároló teszi teljessé az összképet.

Valaki aprócska hordozható számítógépként, míg mások kompakt kameraként tekintenek okostelefonjukra. Az előbbi tábor már tudja, hogy miért érdemes behatóbban foglalkozni a Cubot Power-rel, de vajon mit kínál ez a készülék a fotózás szerelmeseinek? A hátlapi kamera csupán egyetlen érzékelőt használ, de abból kihozza a maximumot. A szenzor felbontása 20 megapixel, funkcióinak széles repertoárjába beletartozik a panorámaképek készítése, az arcfelismerés, valamint számos szépítő opció. Az előlapi képrögzítő konstrukció 13 megapixeles fotókat készít, ami korrekt szelfiket, színvonalas videotelefonálást jelent.

A mobil valódi erőssége azonban nem a hardverben vagy a szép kijelzőben rejlik, hanem a fölöttébb méretes akkumulátorában. A telep kapacitása nem kevesebb, mint 6000 mAh, ami 600 órányi készenléti időt, 50 óra zenehallgatást, 10 óra játékot vagy 15 órányi filmezést jelent egy töltéssel a gyártó állítása szerint. Ha belegondolunk a készülék burkolata alatt dolgozó energiahatékony lapkakészletbe, valamint a módosításoktól mentes Android 8.1 rendszerbe, ami a telefonon fut, a fenti adatok cseppet sem tűnnek üres ígéretnek. Az akkumulátor ráadásul támogatja a gyorstöltést is, így az időnket tölthetjük a szabadban, nem pedig a konnektor lógva.

A Cubot Power támogatja az LTE hálózatokat, ráadásul gond nélkül megbirkózik a nálunk is használt B20-as sávval. Lehetőséged van egyidejűleg akár két nano SIM behelyezésére is, igaz, ebben az esetben le kell mondani a tárhelybővítésről.

A hátlapon olyan ujjlenyomat-olvasó található, ami az ázsiai manufaktúra szerint 0.1 másodperc alatt feloldja a kijelzőt. A Skynet még javában gondolkodni fog mit csináljon az emberi fajjal, miközben te már rég a telefonod nyomkodod…

A mobil a GearBest internetes áruházának jóvoltából most kedvezményesen rendelhető mindössze 239.99 dolláros áron. A készülék fekete, valamint kék színárnyalatokban választható, talán egy csajosabb szín még elkelt volna, de ez már tényleg részletkérdés. Szenzorsziget nélküli kellemes dizájn, decens hardver, hatalmas belső tárhely, brutális kapacitású akkumulátor, gyári Android 8.1-es szoftver – ha vonzóak számodra ezek a tulajdonságok akkor érdemes a lenti linkre kattintani további részletekért és a megrendelésért.

Tipp: válassz garantáltan vámmentes Priority Line szállítási módot!

GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid