Olcsó lesz a notch-os Xiaomi Redmi 6 Pro

0

Alig pár napunk maradt, mielőtt bemutatják a Xiaomi Redmi 6 Pro készüléket, de már szinte minden fontosabb specifikációt ismerünk. Arról is volt némi elképzelésünk, hogy hogyan fog festeni a telefon, de most már sajtóképeink és fotóink is vannak, így többé felesleges a találgatás. Ráadásul a mobil ára is kiderült, ami elég kedvező lesz.

A Xiaomi hivatalos Weibo oldalán tették közzé ezeket a színekben gazdag renderelt képeket,  amelyeken szinte minden irányból megcsodálhatjuk a hamarosan debütáló okostelefont.

Sajnos immáron minden reményünk szertefoszlott, amit egy esetleges szenzorszigettől mentes kijelzőbe vetettünk, ráadásul a kijelző körüli keretek sem éppen vékonyak. Persze ne legyünk finnyásak, ez a telefon messze nem a felsőkategória tagja, bár lesajnálni sem éppen érdemes.

A TENAA hivatalának adatai alapján úgy tudjuk, a szóban forgó megjelenítő 5.84 hüvelykes lesz, 19:9 képaránnyal és Full HD+ felbontással, teljesen a jelenlegi trendeknek megfelelően.

A mobilt valószínűleg a Snapdragon 625 fogja hajtani 3 vagy 4 GB RAM, illetve 32 vagy 64 GB tárhely mellett. Ez nem a legfrissebb konstrukció, de azért bőven megállja a helyét, és átszámolva mindössze 150 dolláros (kb. 42.000 Ft) áron nyithat a Xiaomi Redmi 6 Pro Kínában, ami egyáltalán nem hangzik rosszul. További jó hír, hogy egy méretes, 4000 mAh körüli akkumulátor kerülhet a telefonba, azaz egész biztosan kiemelkedő üzemidőt nyújt majd.

Grátisz: mutatunk néhány néhány valódi fotót is a telefonról:

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid