December 10-én érkezik a Vivo X5 Max!

1

Előző hónapban buktatta le a TEENA weboldala a Vivo X5 Max-ot, amiről már akkor tudtuk, hogy a maga 4.75 mm-es karcsúságával vékonyabb lesz, mint az Oppo R5-je. A pehelysúlyú mobil hivatalos bejelentése végre dátumot kapott: december 10-én tárhatják a világ színe elé a leheletvékony készüléket, ami mindenképpen rekordot fog dönteni.

Vivo X5 Max bejelentes

Azok kedvéért, akik nem emlékeznek korábbi cikkünkre, újból leírjuk, hogy mit is várhatunk a kínai gyártó okostelefonjától. 5.5 colos Full HD kijelző, nyolcmagos, 1.7 GHz-re skálázott processzor, 2 GB RAM – ezek lesznek a motorháztető alatt. Kívül, a hátlapon egy 13 megapixeles, elől pedig egy 5 megapixeles kamera teljesít majd szolgálatot. A mobilból nem fog hiányozni az LTE kapcsolódás képessége sem, operációs rendszernek pedig 4.4.4-es KitKat-et kapunk majd. A megjelenés elsőnek Kínában lesz érvényes, de a későbbiekben más országokban is elérhetővé válhat az X5 Max.

Kérdés, hogy milyen akkumulátort pakolnak egy ilyen légies készülékbe. Neked kellene egy ennyire vékony mobil?

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid