Duál kamerával és Snapdragon 835-tel hódíthat a Meizu Pro 7

0

Egyre trendibb dolog egy okostelefont duál hátlapi kamerával ellátni, a megoldásnak ugye megvannak a maga előnyei, ám a Meizu eddig nem jeleskedett a felhasználásában. A kínai gyártónak persze esze ágában sincs kimaradni a buliból, a Pro 7 elnevezésű mobilja most kiszivárgott, és azon túl, hogy vagány hardveres belbeccsel fog bírni, duál kamerái is lesznek. 

Már több kiszivárgott értesülés került napvilágra a készülékkel kapcsolatban, de a legfrissebb render, ami a Weibo oldalán tűnt fel, láthatóvá teszi a duál hátlapi kamerarendszert. A cég kicsit le van maradva a többi gyártóhoz képest, amelyek már sikerrel adoptálták a duál kamerás megoldásokat, ám most úgy látszik felzárkóznak.

A hátlapon két egymás mellé helyezett szenzorból álló duál kamerát tekinthetünk meg, ellenben antennacsíkokat nem találni. Az előlapon vékony kijelző menti kávákra, és egy ujjlenyomat-olvasónak is otthont adó Home gombra lehetünk figyelmesek többek között. Ha hihetünk az új értesüléseknek, akkor egy 5.7 colos masináról fogunk beszélni, amelynek kijelzője QHD felbontásban jeleníti meg a tartalmakat.

A készülék belsejében Qualcomm Snapdragon 835 fog ketyegni – eddig Exynos lapkáról lehetett tudni -, és korábbi feltételezések szerint a mobil egyetlen Sony IMX362 szenzorral felvértezett hátlapi kamerát kapott volna. Lehetséges az is, hogy kétféle RAM kiszereléssel lesz kapható, az egyikben 3, míg a másikban 4 GB operatív memória dolgozhat. Sem a régebbi, sem a mostani szóbeszédekből semmit nem igazoltak egyelőre, így készpénznek ne vegyetek semmit, még akkor sem, ha egyébként egészen hihetőnek tűnnek a friss információk.

GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid