Újabb mérföldkőhöz érkezett a Samsung Galaxy S7

0

Érthető okokból a legújabb Samsung csúcsmodellel, azaz a Galaxy S8-cal van most tele minden, de az előző zászlóshajó(k) még mindig szépen teljesít(enek), ami az eladásokat illeti. A Galaxy S7 modellek jól fogytak az elmúlt időszakban, az eladási számok pedig egy újabb fontos mérföldkőhöz értek. 

A Samsung Galaxy S7, illetve S7 edge eladások elérték, sőt meg is haladták az 55 milliós darabszámot. Az eredményeket a Strategy Analytics nevű elemzőcég hozta a nyilvánosságra. A jelenlegi év első negyedében – ami egyébként nagyon sikeresen zárult a dél-koreai vállalat számára – 7.2 millió darab fogyott az S7 család tagjaiból – tudhattuk meg szintén a kutatócég jelentéséből.

Samsung Galaxy S7 Edge

Összessen egyébként 92 millió Samsung mobil talált gazdára a januártól márciusig tartó időszakban, amiből 80 millió okostelefon volt. Ezzel a Samsung a nemzetközi piac 23 százalékát kaparintotta meg, amivel az első helyen áll.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid