Durva csúcsmobillal készül az Oppo

0

Az Oppo Find X egy nagyon komoly csúcskategóriás készülék lett, az ilyen telefonok miatt szoktuk mondani, hogy manapság már nem érdemes lesajnálni a nálunk kevésbé ismert kínai gyártókat. Mivel a fejlődés nem állhat meg, így természetesen nem meglepő módon készül a mobil folytatása, aminek kiderült a lehetséges neve, és az eddigiek alapján egy valódi felsőkategóriás masina lesz az elődjéhez méltóan.

Az Oppo levédetett egy nevet az Európai Unió szellemi tulajdonokkal foglalkozó hivatalánál, így a következő csúcsmodell neve Oppo Find Z lehet. A GeekBench listázásának köszönhetően tudunk már ezt-azt a telefon hardveres jellemzőiről, a belsejében például ha minden igaz, akkor Qualcomm Snapdragon 855 chipset fogja húzni az igát. Emellett a telefonba X50 modem kerülhet, így az Oppo Find Z egyben az ázsiai manufaktúra első 5G képes okostelefonja lehet.

Az említetteken túlmenően a mobil kapcsán sokan számítanak a nagyobb felülettel dolgozó kijelzőbe szerelt ujjlenyomat-olvasóra, valamint arra a 10x-es optikai zoomra, amit nemrégiben mutattak be. A konstrukció egy normál, egy extra széles látószögű, és egy periszkópos zoom kamerát kombinál majd. Végül, de nem utolsósorban az Oppo Find Z megkapja a gyártó szupergyors, 50W-os Super VOOC töltési mechanizmusát.

Oppo Find X

Nagy valószínűséggel a készülék nem lesz kész az idei MWC kiállításra, ami a hónap végén veszi majd kezdetét, így Barcelonában nemigen találkozunk még az újdonsággal. Vélhetően lesz egy külön a telefon bemutatásának dedikált rendezvény kicsit később, ahol majd lerántják a leplet az Oppo Find Z-ről.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid