Egy napon jön a Samsung Galaxy Note 10 és a Galaxy Tab S5

0

A legfrissebb hírek szerint augusztus 10-én mutatják be a Samsung Galaxy Note 10 mobilokat, ám úgy néz ki, hogy ezeken kívül más csúcskategóriás eszközzel is készül a Samsung.

A Samsung felsőkategóriás táblagépei eddig nem igazán voltak naprakészek hardveres téren, hiszen rendre egy évvel korábbi lapkával érkeztek a Galaxy Tab S modellek, az idén februárban debötált Tab S5e pedig egy középkategóriás modell lett. Az augusztusban várható Tab S5 azonban végre felnőhet az elvárásokhoz, ugyanis allítólag Snapdragon 855 teljesít majd benne szolgálatot.

Galaxy Tab S5e

További részletek is kiderültek az új Samsung csúcstabletről, a hírek szerint 6 GB RAM-mal és akár 512 GB tárhellyel érkezik, ami pedig különösen jól hangzik, hogy lesz S Pen támogatás.

A Tab S5 mellett számítunk legalább két Note 10 modellre (Note 10 és Note 10 Pro), illetve ezekből valószínűleg jön 5G-s variáns is. A mobilok valahogy így néznek majd ki:

Sajnos nagyon úgy fest, hogy nem lesz jack csatlakozó a Note 10 mobilokon, és innentől kezdve valószínűleg az összes Samsung csúcsmodellen, az viszont még kérdéses, hogy a Tab S5 esetében megtartják-e a hagyományos audio kimenetet.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid