Íme a Xiaomi Android 10 frissítési ütemterve

0

A MIUI fórum adminisztrátorai a minap közzétettek egy ütemtervet arról, hogy mely készülékek fognak a leghamarabb frissülni Android Q (vagy Android 10) operációs rendszerre.

A tervezet szerint olyan mobilok vannak az első körben, mint a Xiaomi Mi 9, a Redmi K20 Pro, a Mi 8, a Mi 8 Explorer Edition, a Mi 8 Pro, a Mi MIX 2S, a Mi MIX 3, a Redmi K20, a Redmi Note 7, a Redmi Note 7 Pro és a Xiaomi Mi 9 SE.

A Redmi Note 7, illetve annak Pro variánsa majd csak jövőre, 2020 első negyedévében fogja megkapni a frissítést, míg a többiek már 2019 utolsó negyedében. A megadott időszakok egyébként csak becsült értékek, és a kínai piacra vonatkoznak, a nemzetközi modellekre kicsit később szoktak érkezni az update-ek.

A Xiaomi szerint további készülékekre is eljuthat a következő Android disztribúció, ám ezek még egyeztetés, illetve megbeszélés tárgyát képezik. Szerintük érdemes figyelni a fórumot, hogy mindenki első kézből tudhassa meg, mely mobilok csatlakoznak a már meglévő telefonok mellé, de természetesen mi is itt leszünk, hogy tájékoztassunk Titeket!

Forrás: MIUI, via XDA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid