Egy olcsóbb Galaxy Note mobilon dolgozhat a Samsung

0

Idén két taggal bővült a Samsung Galaxy Note 10 széria, hiszen nem csupán a Galaxy Note 10, de a Note 10+ is bemutatásra került. A legújabb infók szerint az idei termékcsalád akár egy harmadik tagot is kaphat valamikor a jövőben egy olyan készülék formájában, ami némileg lefaragott technikai jellemzőkkel, viszont pont emiatt kedvezőbb áron indulhatna harcba a vásárlók kegyeiért.

A SamMobile munkatársai valahonnan előásták egy érkezőfélben lévő Samsung okostelefon modellszámát, ami talán semmit nem mond a laikusoknak, ám annál többet azoknak, akik képben vannak a dél-koreai vállalat elnevezési sémájával. Szóval az a bizonyos mobil az SM-N770F jelölést kapta, ami azt jelenti, hogy egészen biztosan egy Galaxy Note telefont takar, ám a zászlóshajó kategóriás Note mobilok mind N9xx számot viselnek. 2014-ben volt egy hasonlóan csengő modellszámmal forgalomba hozott készülék, mégpedig a Galaxy Note 3 Neo, vagyis az SM-N750.

Samsung Galaxy Note 3 Neo

Ezek alapján a SamMobile-os emberkék arra jutottak, hogy az SM-N770F számmal rendelkező készülék ennek a telefonnak lehet az utódja, elsősorban szellemi értelemben, hiszen a Note 3 Neo afféle “jóárasított” Note mobil volt a maga idejében. Ha ennek a logikának a mentén tovább gondoljuk a dolgokat, akkor arra a következtetésre juthatunk, hogy a Samsungnak van egy olcsóbb Note 10 modell a tarsolyában, aminek még nem jött el az ideje. A készülék valószínűleg nem kap olyan menő hardvert, mint a testvérei, viszont a toll, az S-Pen tuti benne lesz a felszereltségben, hiszen mégiscsak egy Note mobilról beszélünk. Egyelőre a modellszámon túl annyit tudunk a rejtélyes okostelefonról, hogy lesz olyan változata, amiben 128 GB-os háttértár foglal helyet. Hogy aztán ebből az egészből mi lesz, egyelőre rejtély.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid