2 darab 64 MP-es Sony kamerával jön a Redmi K30 Pro

0

A Xiaomi hamarosan bemutatja a Redmi K30 Prót, és hogy a rajongók érdeklődése egyetlen percig se lankadjon, a brand munkatársai megosztottak egy rakás kedvcsinálót a márka hivatalos Weibo oldalán. Ezekben elsősorban az érkezőfélben lévő készülék kameráit méltatják.

A Redmi K30 Pro kamerarendszerének elsődleges érzékelője a 64 megapixeles Sony IMX686 lesz, amiből kapásból kettőt szerelnek a készülék hátoldalára, az egyik tölti be majd a fő, míg a másik a telefotó szenzor posztját. A kínai közösségi oldalon megosztott információk értelmében 3x optikai zoomra és 30x digitális zoomra lehet számítani, hasonlóan a Samsung Galaxy S20-hoz.

A 64 megapixeles érzékelő egészen nagy, tekintve annak 1/1,7 hüvelykes méretét, és 4 az 1-ben pixel összevonást használ, amelynek eredményei 16 megapixeles képek lesznek 1,6 mikrométeres pixelméret mellett. A Redmi K30 Pro képrögzítő egysége képes lesz 8K felbontású videók rögzítésére is. A márka emberei fotó- és videómintákat is közzétettek:

A két 64 MP-es kamera optikai képstabilizálást is kínál, amely a Redmi állítása szerint mind a négy tengelyt vezérli a giroszkóp és a gyorsulásmérő adatainak köszönhetően.

Végül, de nem utolsó sorban azt is nyilvánosságra hozták, hogy a készülék egy új színben is kapható lesz, szürkében, amelyet ezen a képen Ti is megtekinthettek.

A Redmi K30 Pro kapható lesz továbbá lila, kék és fehér árnyalatokban is. A mobil bemutatójára március 24-én kerül sor.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid