Ekkor indulhat a Samsung telefonok Android 13 (One UI 5) frissítése

0

A Samsung már javában teszteli az Android 13-ra épülő One UI 5 felületét a Galaxy S22 modelleken, de eddig nem igazán volt arról pontos információnk, hogy mikor indulhatnak meg ténylegesen is a frissítések.

Az egyik twitteres szivárogtató szerint a Samsung október 17-én vagy 19-én teszi közzé a stabil Android 13-as rendszerét, vagyis ekkor indul a Galaxy S22 széria One UI 5 frissítése. Nyilván a pontos dátum régiónként eltér majd, és bármikor előfordulhat csúszás, de ha minden jól megy, akkor egész korán megkapják az új Androidot a felhasználók.

Egyébként korábban is arról lehetett hallani, hogy októberre lesz kész a friss felület, később azonban az is felmerült, hogy az Android 13 késése miatt a Samsung is kénytelen későbbre tolni a frissítéseket. Szerencsére végül a Google összeszedte magát, és augusztus közepén útjára indították az új Android stabil kiadását, így minden menetrend szerint haladhat.

Ha valóban októberben megindítja a Samsung a Galaxy S22 modellek frissítését, az azt jelenti, hogy idén még számos további készülék sorra kerülhet. Jó eséllyel az újabb Z Fold és Z Flip készülékek, és az S21 sorozat is megkapja idén az Android 13-at. A tableteknél pedig természetesen a Tab S8 szériával indul majd a folyamat, remélhetőleg szintén még az év vége előtt.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid