Ekkorák lesznek lesz a Samsung Galaxy S22 modellek egymáshoz és az iPhone 13-hoz képest

0

Korábban már írtunk arról, hogy a Samsung Galaxy S22 egy valódi kompakt zászlóshajó lehet, és most újabb információk kerültek napvilágra, amelyek megerősíteni látszanak ezt a tényt. A népszerű és általában megbízható szivárogtató, Ice Universe a minap közzétett két képet, amelyeken a Samsung új mobiljait hasonlítja egymáshoz, valamint a iPhone 13-hoz.

A bennfentes megerősíti azokat a korábbi értesüléseket, amelyek szerint a Samsung egy kompakt méretű csúcsmodellel szeretné megörvendeztetni rajongóit és a potenciális vásárlókat.

A pletykák szerint a Samsung Galaxy S22 lehet a legkompaktabb zászlóshajó a gyártótól a Galaxy S10e óta. A mobil, ha minden igaz, 6,06 colos képernyővel érkezik, a megjelenítőt pedig alig észlelhető keretek fogják körülvenni. Hogy ez még jobban érkezelhető legyen, az egyik képen a szivárogtató a Galaxy S22 alapmodellt a korábbi generációval és egy iPhone 13-mal hasonlítja össze.

Sajnos Ice Universe pontos adatokat nem tett közzé, de a Galaxy S22 állítólag egy minimálisan keskenyebb és rövidebb lesz, mint az Apple iPhone 13, amelynek 146,7 x 71,5 mm-es dimenziói vannak.

Az új modelleket egymással is összehasonlítja a szivárogtató, remekül kivehető, hogy a három készülék mennyire különbözni fog egymástól, már ami a méreteket illeti. A Samsung célja teljesen nyilvánvaló, szeretnének a lehető legtöbb felhasználót és potenciális vásárlót megszólítani a jövőre érkező Galaxy S22 szériával. Szerintetek sikerül majd nekik? Írjátok meg kommentben!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid