Elektromos kerékpár válogatás – praktikus járművek megfizethető áron

0

Mindjárt itt a nyár, és egyre nagyobb teret nyernek az elektromos kerékpárok, így most mutatunk nektek néhány remek, ám megfizethető típust. Ezek már nem csak szórakozásra, de akár mindennapos közlekedésre, munkába járásra is alkalmasak, sok esetben kiváltható velük a tömegközlekedés.

Az itt felsorolt típusok mind európai raktárból rendelhetők, így garantáltan nem lesz vámolás, és akár pár munkanap alatt megérkeznek hozzád.

Ziyoujiguang T18 elektromos kerékpár

Nem feltétlenül kell egy vagyont kifizetni, ha korrekt elektromos kerékpárt szeretnénk vásárolni. A Ziyoujiguang T18 neve talán nem annyira bizalomgerjesztő, de elég komoly felszereltséggel bír, szinte minden tud, ami egy ilyen járműtől elvárható. 250W-os motor hajtja, 120 kg a terhelhetősége, és kompakt méretűre össze lehet zárni, így könnyű a szállítása. Egy töltéssel akár 25-30 km-t is megtesz a gyári adatok szerint, ha pedig vegyes módban használjuk, vagyis a motor csak rásegít, de mi is hajtunk, akkor 45-50 km is megtehető vele. A töltés pedig mindössze 3-4 órát vesz igénybe.

A végsebesség 25km/h, ami bőségesen elegendő, és természetesen a lámpák, fékek is rendben vannak, szóval adott a biztonságos közlekedés lehetősége. A Ziyoujiguang T18 most mindössze 385 dollárba, vagyis kb. 111.000 Ft-ba kerül ingyenes, gyors szállítással lengyel raktárból. További részletek és rendelés ezen a linken.

Samebike YINYU14 elektromos kerékpár

A Samebike YINYU14 sokban hasonlít az előző elektromos bicajra. Ebben is egy 250W-os motor található, de a teherbírása már “csak” 100 kg. Cserébe viszont a gyártó szerint 30 km/h a végsebesség, a hatótáv pedig akár 30 km lehet ha kizárólag a motor dolgozik, és 50 km vegyes módban.

A Samebike kerékpárja jelenleg 499,99 dollárba kerül lengyel raktárból, ami kb. 144 ezer Ft. További részletek ezen az oldalon.

FIIDOO D1 elektromos kerékpár

A FIIDOO neve már ismerős lehet azoknak, akik kicsit jártasabbak az elektromos kerékpárok világában. A D1 egy kifejezetten népszerű, bevált típus 250W-os motorral és 120 kg teherbírással. Kétféle akkumulátorral lehet megvásárolni, a kisebb (7,8Ah) egy töltéssel 40 km-t tud megtenni csak a motort használva, illetve 80 km-t, ha mi is rásegítünk. A 10,4Ah-s verzióban pedig 50-90 km a hatótáv a gyártó szerint. Ez a típus is egész kis méretűre összehajtható egyébként, így nem foglal sok helyet.

A FIIDOO D1 a Fast-08 EU raktárból most 439,99 dolláros áron rendelhető, nagyobb aksival pedig 479,99 dollárba kerül. További részletek és rendelés ezen az oldalon.

Egyébként két másik modell, a FIIDOO D2 és a FIIDOO D3 is elérhető most európai raktárból. A D2-nek pedig a GBPAULOUT kuponnal még csökkenthető is az ára.

 

További elektromos járművek akciós áron:

Neked hogy tetszenek az elektromos kerékpárok és rollerek? Használnál ilyet?

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid