Elephone ELE Band 5 – Vízálló okoskarkötő 5.000 Ft-ért

0

Érdemes egy pillantást vetni az Elephone ELE Band 5 okoskarkötőre, amely rendkívül kedvező áron elérhető, ám sok nevesebb termékkel megegyező tudással rendelkezik.

Az Elephone ELE Band 5 okoskarkötő egy 0.96 colos színes kijelzőt kapott, amin jól láthatóak a számunkra fontos információk. Az IP67-es védettségnek köszönhetően víz- és porálló a kütyü, így esős időben sem kell majd lemondanunk a használatáról.

Az órákat természetesen teljesen kiváltja, mivel mutatja az időt és a dátumot is. A szokásos fitnesz funkciók mellett megkapjuk az alvásfigyelést is, de monitorozza még a megtett lépéseket, és az elégedett kalóriát. Ezen kívül a kompatibilis applikációkban érkező üzenetekről is értesít minket (Facebook, Skype, WhatsApp, Twitter, stb.).

Energiatakarékos hardvert kapott, így a 90 mAh-s akkumulátorral is 10 nap használati időt ígér a gyártó, a töltésre pedig 2 órás időtartamot adtak meg. Természetesen mobilos applikáció van hozzá, melyen keresztül nyomon követhetjük a tevékenységeinket. Ennek használatához Android 4.4 feletti verzió, vagy iOS 8.4+ szükséges.

Az Elephone ELE Band 5 szerintünk nagyon jó választás lehet, mivel szinte mindent tud, ami elvárható egy ilyen terméktől, ráadásul jelenleg akciósan 18.99 dollárért vásárolható meg (kb. 5.000 Ft). Ha tetszik az okoskarperec, akkor ezen a linken tudjátok megrendelni.

Összehasonlításképpen a Xiaomi Mi Band 2 is hasonló áron szokott lenni akcióban, viszont az Elephone terméke egy nagyobb, színes kijelzőt kínál.

Forrás: Gearbest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid