Újabb Razer mobil érkezhet egy héten belül

0

A gyártó első mobilja a játékosokat célozta meg, és világszerte hatalmas visszhangot kapott. Elképzelhető, hogy máris érkezik a következő készülékük, hiszen egy jövő héten tartandó rendezvényre invitálták meg a közönséget.

A gamer termékeiről ismert gyártó nagyjából fél éve adta ki a játékosoknak szánt mobilját, amely többek közt a bivalyerős hardverrel és a 120 Hz-es panellel hívta fel magára a figyelmet. Idén már több cég is bejelentette a gamer telefonját, így elképzelhető, hogy ennek hatására érkezik a következő Razer készülék is.

A poszteren a május 22-ei dátum látható, és egy eszköz körvonalai vehetőek ki, amiből a legtöbben telefonra asszociálnak. Nem valószínű, hogy a Razer Phone 2-ről van szó, mivel elég gyors tempó lenne fél évente frissíteni a szériát, általában 1 éves ciklusokhoz tartják magukat a gyártók.

A legvalószínűbb tehát, hogy egy másik mobil érkezik majd, amelyről eddig semmi információ nem szivárgott ki, de szerencsére már csak egy hetet kell várni, és minden kiderül.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid