Életjelet adott magáról a Samsung Galaxy S24 FE

0

Korábban többször lehetett arról hallani, hogy készül a Samsung Galaxy S24 FE, ám ezek az értesülések egy idő múlva elfogyni látszottak. Az okostelefon most ismét életjelet adott magáról, a friss bizonyítékok szerint tényleg érkezik, habár azt egyelőre nem lehet megmondani, hogy egészen pontosan mikor.

Az egyik X-en ténykedő szivárogtató vette észre, hogy a Samsung firmware szerverein megjelent a Galaxy S24 FE első One UI tesztbuildje. A szoftver az S721BXXU0AXE3/S721BOXM0AXE3/S721BXXU0AXE3 jelöléssel került fel az online tárhelyre, az SM-S721B modellszám pedig lebuktatja a Samsung Galaxy S24 Fan Editiont is, hiszen erről a kódról már tudjuk, hogy az európai piacra szánt kiadást takarja. Mivel még csak most öltötték fel az első One UI teszt firmware-t a szerverekre, a Galaxy S24 FE hivatalos megjelenése még odébb lehet.

Persze mindez egyértelmű bizonyítéka annak, hogy az okostelefon létezik, és lassan, de biztosan be fog futni valamikor. Az mobilról a verebek korábban azt csiripelték, hogy akár már idén nyáron, de legkésőbb 2024 végén megjelenhet. Ha végig gondoljuk, hogy a többi Fan Edition készülék mikor mutatkozott be hivatalosan, sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy valamikor az év utolsó hónapjaiban jelentik be a zászlóshajó mobilok megfizethetőbb változatát. Ugyanakkor a Samsung mindig tele van meglepetésekkel, így könnyen előfordulhat, hogy a feltételezettnél jóval hamarabb piacra dobják a Galaxy S24 FE-t.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid