Elindult a Pocophone F1 MIUI 10 (Android 9 Pie) globális bétája

0

A Xiaomi végre útjára indította a Pocophone F1 készülékére szánt MIUI 10 frissítésének globális bétáját. A felhasználói felület alapjait már Android 9.0 Pie operációs rendszer szolgáltatja, az alábbiakban pedig igyekszünk minden fontosabb részletet összeszedni a kérdéses adatcsomaggal kapcsolatban.

A firmware telepítését az Updater alkalmazáson keresztül lehet megoldani, alternatív opciónak pedig ott van a Fastboot. Amennyiben ezek a kifejezések semmit nem mondanak számodra, jobb lesz, ha inkább vársz a végleges verzióra. Szerencsére a kevésbé hozzáértő felhasználók sem fognak lemaradni semmiről, mert az év végére megérkezik az Android 9.0-ra épülő MIUI 10 rendszer teljes kiadása az Pocophone F1 telefonokra.

Ha netán lemaradtál volna korábbi híreinkről, megragadnánk az alkalmat, hogy hozzátegyük, a kínai vállalat hosszútávra tervez a készülékkel kapcsolatban. Jai Mani, a Poco nemzetközi forgalmazásának irányítója ígéretet tett, mely szerint a telefon még a Pie után következő Android főverziót is meg fogja kapni (Android Q).

Ami azt illeti, ez olyan szintű elkötelezettség, amit jó példaként a nagyobb gyártók is nyugodtan követhetnének. Amennyiben van közöttetek olyan, aki kipróbálja az új rendszer béta verzióját, örömmel vesszük, ha beszámol tapasztalatairól a cikk alatti hozzászólások között!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid