Elindult a Sony Xperia XZ Premium Android 8.0 frissítése

0

A Sony Xperia XZ Premium méltó nevéhez, egy valódi csúcskategóriás fenevad, amit a gyártó igyekszik szoftveresen is naprakészen tartani, több más készülékkel egyetemben. A telefonra megérkezett az Android 8.0 Oreo rendszer, így a tulajdonosok végre örülhetnek az aktuális zöld robotos rendszer előnyeinek, újdonságainak.

Tehát a mai naptól elindult a frissítés, az érintett készülékek értesítési sávjában hamarosan megjelenik a figyelmet felhívó üzenet is. Az Oreo specifikus új funkciók mellett a Sony néhány saját fejlesztésű jósággal is megpakolta az update-et. Az egyik ilyen újdonság a 3D Creator, ami még az Xperia XZ1 és XZ1 Compact leleplezésekor lett bemutatva. Az applikáció segítségével háromdimenziós szkenneket készíthetünk tárgyakról, arcokról, amelyeket megoszthatunk másokkal, vagy 3D-s nyomtatás révén újraalkothatunk.

A Predictive Capture nevű fícsör automatikusan érzékeli a mosolyt, és már azelőtt elkezdi rögzíteni a pillanatokat, hogy megnyomtuk volna az exponálót. A segítségével lehetséges kiválasztani és elmenteni a legjobb pillanatokat. A fejlesztett autófókusz még jobban segít mozgó tárgyak követésében és a rájuk való fókuszálásban, jobb lett a sztereó hangszórók hangzása, a kompatibilis fejhallgatók pedig profitálhatnak az aptX HD támogatásból.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid