Ennyi volt, megszüntették a Facebook egyik kedvelt funkcióját

0

A reklámok és a megbízhatatlan alkalmazások mellett a legtöbben a hírfolyamot kiritzálják az Facebook felhasználói közül, ami sokszor számunkra érdektelen posztokkal van tele, míg sok érdekes bejegyzést elrejt előlünk, ráadásul nem is időrendben listázza a történéseket. Eddig volt erre egy remek alternatíva, ám a Facebook ezt most teljesen megszüntette.

A felhasználók már jó ideje hozhatnak létre listákat a Facebookon, amelyekbe össze lehet válogatni az ismerősök egy részét (pl. kollégák, család, közeli barátok, stb.). Eddig ebben az volt a jó, hogy ezek egyben alternatív hírfolyamként is működtek, vagyis végig lehetett pörgetni egy adott listához tartozó személyek bejegyzéseit, ráadásul időrendben.

Most azonban sajnos elvette a Facebook ezt a lehetőséget. A listák továbbra is megmaradnak, de nincs több alternatív hírfolyam, tehát ezentúl csak azt láthatjuk, amit a Facebook összeállít nekünk.

A Facebook azzal indokolta a döntést, hogy azt szeretnék, hogy a felhasználók a normál hírfolyamban érezzék jól magukat, és egyébként ezt is testre lehet szabni sokféleképpen. Mondjuk ehhez nem ártana egy kevébé szörnyű hírfolyam…

Forrás: TechCrunch

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid